8. syyskuuta 2014

Viikonloppu Heinolassa

Eli vietettiin elokuun viimeinen viikonloppu Heinolassa. Lauantaina oli Deanin agikisat ja sunnuntaina Unnan vuoro :-) Perjantai-iltana mentiin jo Heinolaan iskän luokse, jossa meitä odotti ihana Taco-villis! Pojilla oli hiukan eripuraa mm. minun laukun puolustuksesta.. Onneksi pahemmilta tappeluilta vältyttiin! Pientä urinaa ja purinaa vain.

Lauantaina lähdettiin kohti Heinolan ravirataa ja päivän aikana oli tarkoitus juosta Deanin kanssa kaksi agirataa. Tuomarina koko viikonlopun toimi Johanna Nyberg.

A-ratahan räjähti käsiin.. Koira ei malttanut lähdössä ollenkaan.. Ja sitten tippui rima ja sitten hmmm putki kutsui Deaniä ennen keinua :-D Voi luoja, tuomarikin naurahti vieressä kun sähikäinen lähti pinkomaan kohti putkea! :-D Kepeillevienti oli minulta surkea.. Mutta loppurata oli meiltä ihan sujuva! Käännökset pysyi hienosti kasassa! Mutta siis radalta HYL.


B-radalle lähtiessäni päätin, että koirahan pysyy siellä lähdössä! Ja jo rataantutustumisessa mietin kumpaa puolta pussia menen ja tietysti valikoin väärän puolen. Koira tulikin arveltua nopeemmin pussista ulos ja suoraan jaloille.. Kutoshypylle jäin hiukan liian kauas ja törkkäsykin oli olematon, niin sieltä kielto.. Kepit aloitti oikein, mutta juoksi suoraan läpi huutamaan minulle, argh.. Renkaalle ponnistaa ihan kohtuuttoman kaukaa ja samalla kolauttaa sen.. Tuloksena radalta 10 ja luokanvoitto :-D



Illasta käytiin ihailemassa raketteja koirien kanssa. Dean oli pienessä paniikissa, mutta palautui hienosti leikkimään paukkeen jälkeen! Ja Unna nyt vähät välitti pienestä paukkeesta :-)

Sunnuntaina olikin sitten Unnan vuoro. A-rata oli Aalle melkeinpä sama kuin edeltävän päivän kakkosluokan viimeinen rata. Meille tältä radalta HYL, kun Unna tippui keinulta ja uusittiin se sitten.


B-radaltakin tuli meille HYL, kun ohjaaja ei nyt ihan kerinnyt sinne minne piti.. Hyppy hypättiin väärin päin.


C-rata oli varmaankin säälinolla :-D Ihan hyvä rata pussille saakka, mutta sen jälkeen ihan karmeaa! :-D Olisin kyllä kiellon tuosta jo antanut, mutta nolla mikä nolla.. 


Pahoitteluni vielä videoiden laadusta. :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti