4. syyskuuta 2014

FI AVA-H Shandy's Nice To See You

23.8.2014 lähdettiin kisailemaan Savonlinnaan ja tavoitteena oli saada onnistuneet kontaktit ja tietysti agiradoilta nollia ensi kesän arvokisoja ajatellen. Ira "uhkaili" Unnaa jo, että saa kävellä Savonlinnasta kotiin, jos tuloksia ei rupea tulemaan, kun onhan meillä ollut tämä hiukan ärsyttävä "vitosten putki" päällä..

Tuomarina oli tällä kertaa Esa Muotka ja ennakkotietona oli, että hän ei tee mitään kaikkein yksinkertaisimpia kolmosten ratoja. Mutta sehän passasi meille! A-ratahan meni meiltä hyvin, mutta sitten tippui rima maahan.. Unnalla oli kyllä vauhti kohdillaan! Mutta Aan kontakti oli aivan hirveä..


B-radalta tuli sitten keppejen aloitusvirhe.. Meille aina niin hankala avokulma.. Sitten tulikin läpi Aalta ja uusiksi meni.


Tulokset tällä hetkellä näytti sitä, että saa tallustaa kotia ;-) Mutta petrasimme molemmat hyppyradalle ja oikea asenne löytyi! Unna pääsi myös autokyydillä kotia ;-) Se oli NOLLA, tarkemmin vielä se oli NOLLAVOITTO ja tarkoittanee myös sitä, että ansaitsimme meidän viimeisen SERT-Hn ja näin ollen saanko esitellä FI AVA-H Shandy's Nice To See You!!


Valioarvon eteen on kyllä tehty rutkasti töitä ja viimeinen serti on ollut monta kertaa niiiin lähellä, mutta silti niin kaukana! Nyt oli meidän vuoro. Riemun kiljahdukset pääsi, kun meidät kuulutettiin voittajiksi. Aika voittajafiilis! Kiitos kaikille ketkä on meitä auttaneet tämän valionarvon saavuttamisessa! Tämä on huikeaa! Minun ensimmäinen kolmosluokan kisakoira, minun ensimmäinen virallinen valio! Ihana Unna <3 Loppuun vielä koostevideo meidän jokaisesta hyppysertistä. Ensimmäinen video on ihan järkyttävää katsottavaa! Mutta jos yhtään lohduttaa niin tuo oli meidän seitsemäs kolmosluokan startti.. :-D 



Lopuksi vielä pari kuvaa kisoista; (kuvaaja; Miia Kierikki-Malinen)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti