4. syyskuuta 2014

Ekat Sampon treenit

Eli vuorossa oli 21.8.2014 ensimmäiset Sampo Kokkosen treenit Deanin kanssa, joita odotettiin hirmuisella innolla! Olin kuullut vain hyvää hänestä. Ja eikä minun mielipidekkään tuosta vaihtunut. Olimme joistakin asioista hiukan erimieltä, mutta eihän tässä lajissa kehittyisi jos olisi aina samaa mieltä kouluttajan kanssa! Mahtavat treenit takana pikku sähikäisen kanssa.

Radan alku oli meille todella vaikea! Kaarroksia kaarroksia ja vielä kerran kaarroksia.. Kokeiltiin vaikka minkälaista tekniikkaa ja loppujen lopuksi saimme kaarrokset hiukan pienenemään. Kotiläksyksi tämä kohta! Keppejen aloitus meni todella hienosti, mutta lopussa pienen paineistuksen jälkeen saattoi harpata kaksi viimeistä väliä.. Kontakti-putki erottelut meni todella hienosti! Ei muistaakseni mennyt kertaakaan väärin! Keinu oli mainio, hienosti tuli joka toistolla päähän asti. Päällejuoksussa oli muutamia kertoja pieniä hankaluuksia, mutta niistä selvittiin kyllä. Nyt pitäisi ruveta miettimään käskyjä hiukan uusiksi.. Päällejuoksussa käskynä meillä on useimmiten takaa ja kun on hyppäämässä niin tähän. Mutta käytän myös tähän-käskyä esimerkiksi hämyesteiden ohittamisessa. Eli päällejuoksussa käsky voisi olla takaa-koiran nimi. Pitääpä testata! Ja muuten taas sain kuulla, että miun pitäisi ohjata Deaniä kuin maksikoiraa ;-) Hurja maksikoira minulla- kokoa huikeat 33 cm! ;-)

Lopuksi vielä video meidän treeneistä:


Viikko näistä treeneistä, oli taas kouluttajien agiryhmän vuoro. Rakennettiin sama rata uusiksi kentälle ja korjailimme mönkään menneitä kohtia. Meillä ehdottomasti tuo radan alku. Saatiin huomattavasti parempia kaarroksia aikaan nyt! Se näytti ja tuntui jopa hyvältä! Pitää vaan olla ajoissa näyttämässä mitä haluan Deanin tekevän! Pätevä pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti