8. syyskuuta 2014

Uusi kolmosluokkalainen!!

Lauantaina lähdettiin kohti Jyväskylää. Olin ilmoittanut Deanin kahdelle agiradalla, joista toinen vain kisattiin, koska Dean NOUSI KOLMOSIIN ekalta radalta!! :-) Mennessä pysähdyin Panda tehtaalla! Ihanaa herkkuja "ruokakassi" täynnä! Namnam! :-) Mutta nyt asiaan.


Dean pysyi ihan suht hienosti lähdössä, nousi seisomaan, mutta ei hiippaillut. Rata oli aika juostava ja muutamat tiukat käännökset oli tehtävä. Ensimmäinen tiukka käännös onnistui (hypyllä 5). Toisella putkella oli pieniä ongelmia, mutta onneksi kuitenkin sukelsi putkeen vaikkakin yritin rynniä päälle. A oli mainio! Todella hienosti alas asti juostu, juuri niin kuin pitääkin! :-) Sitten meinasi tulla hiukan kiirus, mutkaputki oli valinnainen ja olin suunnitellutkin vieväni tuonne päähän mihin sain Deanin loppujen lopuksi saatettua. Viimeiselle putkelle vienti "hiukan" venähti. Mutta NOLLA mikä nolla, ja tarkemmin NOLLAVOITTO!! :-) Hyvin huomaa jos en kerkiä työstämään Deanin kanssa noita käännöksiä tarpeeksi niin hää kyllä lähtee omille reiteilleen, mutta jos työstän käännökset hyvin, niin koirakin kääntyy todella hienosti :-)

Tuosta näätte meidän "tarkat" tiedot radasta
<3
Niin huippua!! Meidän ekat kolmosluokan kisat on sitten vaatimattomasti alueen piirimestaruus kisat ;-) Rata vielä videona;

4 kommenttia:

  1. Onnea luokkanoususta! Mekin ollaan tulossa tuonne piirinmestaruuskisoihin tosin vain 1 luokassa ja medeissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :-) Myö kisaillaan vasta sunnuntaina :-)

    VastaaPoista
  3. Onnea luokkanousijoille! Dean on kyllä oikea sähikäinen, kiirettä pitää ohjaajalla. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ohjaaja on lähes aina valovuoden myöhässä, mutta opetellaan opetellaan :-D

      Poista