5. syyskuuta 2014

Jenna Caloanderin valmennus Jyväskylässä 24.8.2014

Vihdoin se päivä taas koitti, kun päästiin Jennan koulutukseen! Tällä kertaa Jyväskylässä, jokseenkin ennestään tuttu paikka. Radalla meillä haastavammaksi osoittautui kohdat, joissa piti kääntyä mukamas johonkin.. Eli tuttua tutumpi ongelma eli ne kaarrokset!

Mutta kerrataanpas hiukan tuota koulutuksen kulkua. Radan alussa meillä ei ollut suurempia ongelmia. Mitä nyt Dean ei meinannut malttaa pujotella loppuun saakka kun otin enemmän sivuttaisetäisyyttä putken suuntaan. Nämä treenilistalle etupalkkaa käyttäen! Ja ne hämyesteet mukaan kans.
Sitten tulikin "hirmuisen" kiva suora pätkä, jonka jälkeen PITI kääntyä tiukasti. Noh, voitte arvata kuinka kävi? Ohjaaja valovuoden myöhässä tai sähikäinen kaarratteli omat reitit ihan huolella. Luottoa enemmän koiraan, kiitos! Mutta sitten kun saatiin tuo kyseinen kohta onnistumaan niin sitten se oikeesti tuntuikin hyvältä ja toimivalta ratkaisulta. Ensin siinä kyllä räiskyi käännöksien kohdalla rimatkin ihan huolella.. Mutta en vielä huolestuisi noista rimoista! Pääasia vielä tässä vaiheessa, että koira oikeesti yrittää edes kääntyä!

Sitten uutena ohjaustekniikkana meille tuli japanilainen! Eli kyseinen ohjaustekniikka korvaa saksalaisen. Olin ensin sitä mieltä, että Dean kaarrattaa vielä pahemmin tuossa, mutta miten kävi!? Hienot käännökset tehtiin ja aivan uudella tekniikalla meille molemmille! Ja lopuksi otettiin japanilainen+jaakotus, jotta saatiin Dean vielä kääntymään viimeiselle hypylle ja ai että kuinka hyvin Dean kääntyi!! :-) Pätevä pieni! Toivottavasti päästään pian uudestaan Jennan koulutukseen, kiitos!

Loppuun vielä video meidän menosta;

2 kommenttia:

  1. Vitsit kun Dean kyllä menee niin lujaa. Ja pitää alkaa itsekin pitää lelua hupussa, en ole tuota aiemmin tajunnut, kuinka kätevää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Dean kyllä menee lujaa! Joo ja huppu on ihan hyvä, kun ei taskun koko riitä lelulle :-D heh.

      Poista