30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset kisat

...kisattiin viikonloppuna lauantaina Lahdessa Deanin kanssa. Tavoitteita ei hirmuisesti ollut, mutta tulokset kyllä yllätti ohjaajan. Varmaan ensimmäiset kisat, joilta molemmilta radoilta tuli tulos eikä näin ollen yhtään hyllyä!! Tuomariksi oli saapunut Anne Viitanen, joka oli väsännyt meille aika haastavat radat, mutta kyllä niillä sai myös juosta.

A-radalta tulokseksi tuli 15, kaksi kieltoa hypyiltä oman ohjauksen takia ja muurin palikka kolisi alas. Juoksu-A oli aivan mahtava ja puomin kontakti oli nopea ja upea! :-) Keinu oli taas liian vauhdikas, melkein lentokeinu.. Kepit malttoi hienosti pujotella loppuun saakka vaikkakin "tyypillinen" pyörähdys ennen keppejä tulikin. Radalla pituutta oli huikeat noin 180 m! Deanin etenemä oli 4,16 m/s ja ihanneajan alitusta -16,76 ja ylivoimaisesti paras aika! Videon kuvasi Emmi T.


B-radalta tuli 10, keinulta kummallinen virhe ja putkelta kielto. Tälläkin radalla mainio juoksu-A ja hieno puomin pysäytys! Keinu taasen hiukan liian vauhdikas. Kepit aloitti oikein ilman pyörimistä! Etenemä oli 3,96 m/s ja ihanneajan alitusta tulikin -13,07 ja taasen paras aika virheistä huolimatta :-) Videon kuvasi Sanna R.


Näistä kisoista jäädäänkin tauolle ja seuraavan kerran kisakentillä meidät voi nähdä helmi-maaliskuussa. Ja taukoilemme muutenkin agilitystä ainakin tuonne tammikuun loppu puolelle. Lukuunottamatta yksiä epävirallisia aksakisoja, jotka järjestetään loppiaisena! Sinne lähdetään treenailemaan lähtöjä ja kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti