17. joulukuuta 2013

Unnan agilitykauden päätös

Sunnuntaina 8.12.2013 lähdettiin kohti Kurkimäkeä ja tarkemmin ACEn hallille kisailemaan. Tuomariksi oli saapunut Nalle Jansson Ruotsista. Olin ilmoittanut Unnan kaikille kolmelle radalle ja ensin kisattiin yksi agilityrata, josta tulokseksi HYL. Rata oli mukavanoloinen, mutta ohjaajalta ei mitään kehuttavaa ohjausta. Puomin jälkeinen hyppy suoritettiinkin sitten väärinpäin. Kaikki videot kuvannut Ira M.



B-radalle lähdettiin hiukan epävarmoin fiiliksin, mutta tavoitteena oli että Unna sekä ohjaaja liikkuu. Vuoden viimeinen mahdollisuus saada hyppyrata nolla! Radan alku oli todella kinkkinen ja sanoinkin ennen radalle menoa, että jos tuosta alusta selvitään niin sitten ei pitäisi olla mitää hätää. Neloshypyllä tuli monta hyllyä ja niin meinasi meillekkin tulla, mutta eipä näköjään tullut. Lopun valssit oli HIUKAN myöhässä, muttamutta rata oli virheetön. Sitten jännättiin tuloksia, jäiks. Menin tulostaululle ja huomasin, että olimme tehneet radan ainoan nollatuloksen ja näin ollen se oli NOLLAVOITTO!! Unna liikkui ihan hyvin ja ohjaajakin muisti hiukan liikkua. Radalla oli tullut vain yksi vitonen Unnan nollan lisäksi. Samalla Unna saavutti toisen hyppysertinsä! Tässä on meidän ainut hyppyrata nollamme vuodelta 2013: (viime nolla on ACEn hallilla 2.12.2012) Tulos oli siis 0, -0,90 sija 1/16 + SERT-H



A-radalle lähdettiin tekemään hiukan paremmat kontaktit kuin ekalla radalla etenkin A. Puomi oli hidas, mutta A oli parempi kuin ekalla radalla. Unna liikkui ihan hyvin. Tulos tältä radalta kuitenkin 0, -5,70 sija 6/15. Etenemä molemmilla nolla radoilla oli kuitenkin yli 4 m/s. Näin ollen tehtiin myös toiset tuplanollat :-)


Palkinnoilla


Unnan SERT-H
Näistä tunnelmista on hyvä Unnan jäädä totaali aksatauolle! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti