23. joulukuuta 2013

Koira 2013

Viikonloppu 13.-15.12.2013 tuli vietettyä Helsingin messukeskuksessa voittaja näyttelyissä. Matkaan lähdettiin jo torstaina töiden jälkeen. Ja voi sitä tavaran määrää!! Matkaseuraksi saimme Annan ja Ennin, Liinan ja tietysti molemmat omat koirat. Junan eläinvaunu oli aivan täysi ja haisi ihanalle isolle märälle koiralle.

Perjantaina oli vapaapäivä töistä, joten suunnattiin Deanin ja minun ensimmäiseen (ja Deanin osalta varmaan myös viimeiseen) Helsinki Winner- näyttelyyn! Näyttelypaikalla sähikäinen osasi käyttäytyä kuin unelma! :-) Kun mitää ei tapahtunut, niin otus kävi makoilemaan penkin alle. Ei vaan aksakisoissa tee noin! Tuomariksi oli saapunut Iso-Britanniasta Mark James. Tavoitteet meillä ei ollu kovin korkealla. H= tyytyväinen EH= erittäin tyytyväinen ERIä en uskaltanut edes miettiä. Nuorissa uroksissa oli yhteensä neljä, joista Dean sai esiintyä viimeisenä. Pöydällä Dean hiukan peruutteli, mutta loppujen lopuksi oli ihan hienosti siinä :-) Liikkeet olivat hyvin Deanimäiset eli vauhdikkaat. Ja seisoakkaan ei olisi millään malttanut. Arvostelu on kuitenkin tässä:

"Could be more masculine. Rather fine in head and bone. Good topline. Eyes rather round. Very straight front and behind. Tail could be longer. No drive in near or front extension. NUO-H"

Lavastettu kuva lauantailta Kuva: Liina P.
 Arvostelu oli kuitenkin aikalailla Deanin näköinen. Tyytyväinen saan olla, ettei T:tä vilauttanut. Loppupäivä menikin hiukan shoppaillessa.

Deanille ihana vihreä (väri ei ihan käy ilmi kuvasta)  perusPomppa

Deanille toinen ihana pallo :-)

Uusi peti koiruuksille
Lauantaina koirista mukaan lähti Dean ja Enni. Osallistuimme ensimmäistä kertaa Flyball -kisaan. Joukkueemme oli Sawon Säheltäjät, johon kuului Enni, Dean, Demi- valkkari ja Nova- koikkeri. Suurta menestystä ei tänä vuonna tullut, mutta ehkäpä ensi vuonna sitten ;-) Harjoitusmääräkään ei ollut kyllä suuri, joten tämä oli ihan odotettavissa. Mutta jos nyt vähän hehkutan pikku Deaniä! Dean oli kyllä aivan mainio.. Ei tullut kertaakaan hyppyjen ohi, vaikka pallo lentikin laitteen taakse ja siitä suorin reitti olisi ollut ilman hyppyjä. Mutta mitä pieni shetlantilainen tekikään- teki pienen koukkauksen ja suoritti kaikki hypyt mallikkaasti!! Ja mikä vauhti. Oliko yllätys? Flyball-kisan jälkeen lähdettiin shelttikehän laidalle, kun Enni pääsi misseilemään hienosti ERIn kovassa valionarttu luokassa :-)

Flyball -shetlantilaiset Dean ja Enni Kuva: Liina P.
Kuva Liina P.

Sunnuntaina paikalle saavuttiin ilman koiria. Ja päivä vierähti australian karjakoira, kelpie ja sheltti -kehillä. Väsyneet matkalaiset lähtivät kotia kohti seittemän junalla ja eläinvaunu oli taasen aivan täynnä. Kotona kymmenen ja jälkeen maanantaiaamuna virkeänä (?) töissä. Ihana viikonloppu takana, kiitoksia mukana olleille :-) Lopuksi vielä sekalaisia kuvia viikonlopulta:

IIIK tuomari!! Kuva: Anna K.
Kuva Anna K.
Kuva Anna K.
Kehässä Kuva: Anna K.
Pallo Pallo Heitä Jo!! Kuva: Liina P.
Kuva Liina P.

Fiksuus ennen kaikkea! Kuva: Liina P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti