4. lokakuuta 2013

MAHin kisat 21.-22.9.2013

Jokunen viikonloppu sitten kisailtiin Mikkelissä. Lauantaina radoille pääsi Dean ja molemmilla radoilla tuomaroi Pertti Siimes. Radat olivat aika haastavan tuntuisia ykkösluokkalaisille, mutta toki suoritettavissa olevia.

A-radalla emme pitkälle päässeet.. Olin päättänyt, että jos Dean tulee Aalta ilman vapautuskäskyä niin rata loppuu siihen. Kepeiltäkin otus sinkosi ihan muualle kuin piti.. Video kuitenkin alla ja kuvaus Sanni H.


B-radalle lähtö oli TODELLA kauhea.. Miksi en ottanut koiraa syliin ja lähtenyt pois? Oi miksi oi miksi.. Noh, Dean sai sylikyydin maaliin Aalta vaikkakin sitä ei videolla näkynytkään.. Videon kuvasi Sanni H.


Sunnuntaina oli Unnan vuoro näyttää, että osataan me muutakin tehdä kuin hyllyjä! Kahdella ensimmäisellä radalla tuomaroi Pertti Siimes ja viimeisellä radalla sitten Salme Mujunen. C-radalta tuli HYL, kun Unna ei mukamas osannut taas rengasta. Rimat 45 cm ja eikä yhtään rimaa alas! Radan alku oli mielestäni todella hyvä ja vauhdikas, mutta sitten heh.. Kaikki Unnan videot kuvannut Eliisa S.



B-radalla alun persjättö valui karmeaksi.. Kepit olivat nopeat. Puomin kontakti taasen hidas. Renkaan (Unna meni sen oikein, jee!) jälkeinen kaarros valui.Ja muutenkin meno oli hiukan tahmaista. Rimat 45 cm. Mutta nolla se nyt kuitenkin oli :-) 


A-radan alku oli kyllä aikamoinen :-D Kahden suoran putken jälkeen "jäädyin".. (Ööö mitä miun pitikään tehdä AAAA näääinhän se oli.). Keinun jälkeen tehtiin ihana hätä ratkaisu :-D Tämäkin rata oli nolla, mutta ei kaunis semmoinen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti