10. lokakuuta 2013

Kisaviikonloppu

Viikonloppuna kisattiin Deanin kanssa kahdet kisat. Ja ensimmäisenä lauantaiaamuna suunnattiin Jyväskylään kohti Killeriä. Radat tuomaroi Marja Lahikainen, joka oli väsännyt hyvinkin juostavat radat.

A-radalta meille napsahti tuttuun tapaan HYL. Radan ensimmäiset neljä estettä meni todella hienosti ja kakkos hypyn jaakotus pienenti kaarroksen putkelle hienosti. Sitten Dean sinkosi puomista ohi.. Kontakti oli hieno! Renkaalta ohi. Kepeillä malttamattomuus ongelmia, enkä sitten korjannut keppejä loppuun saakka.. Aalta Dean roiskaisi, joten kontakti uusiksi ja suorinta tietä maaliin. Tyytyväinen kuitenkin olen, kun sähikäinen PYSYI lähdössä ja otti puomin kontaktin hienosti. Jyväskylän videot kuvannut Emmi T.

B-radalle lähtö onnistui myöskin ihan ok hienosti. Nousi seisomaan, mutta meni kuitenkin käskystä takaisin istumaan eikä lähtenyt hiippailemaan. Ja sitten keinusta ohi. Rengas suoritettiin oikein. Aalle olisi PITÄNYT palauttaa, mutta miksi en tehnyt sitä? En todellakaan tiedä.. Noh, jatkettiin rataa ja seuraava virhe tuli kepeiltä, rytmi meni sekaisin. Puomilta sähikäinen tippui, mutta ei näköjään kovin haitannut menoa, kun uusittiin se. Radan loppu oli taas hieno ja jaakotus toimi hienosti. Yllätykseksemme me olimme saaneet tuloksen tältä radalta :-D Tulos oli 15 ratavirhettä ja 5,09 s yliaikaa eli 20,09 sijoitus oli 7.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin sitten kohti Varkautta ja siellä oli tarkoitus myös kisata kaksi rataa. Tuomarina toimi Elina Hannikainen.

A-rata oli helppo juostava rata, mutta Dean kerkesi livahtamaan jalkojeni edestä hypylle pussin sijaan. Muuten rata oli hieno! Koira pysyi lähdössä. Ei singonnut kontakteja ennen mihinkään muualle kuin kontaktille. Kontaktit olivat todella hienot! Todellinen hyvän mielen hylly! Varkauden radat kuvasi Sanni H.

B-rata oli teknisesti hiukan haastavampi, mutta näköjään suoritettavissa. Keinulta vapautin liian aikaisin, jolloin olin myöhässä renkaalla. Aan kontakti oli hieno. Kepeille ei mukamas taipunut ja puomin kontakti oli hieno! Tuloksena radalta 10 ja sija 2. Palkintojenjaossa tuomaroi kommentoi koiraani mahtavaksi! :-)

Seuraavaksi meidät nähdään kisailemassa Kouvolassa 12.-13.10. Lauantaina Unna on kolmella radalla ja sunnuntaina Dean yhdellä radalla.