7. lokakuuta 2013

Harjoitus tekee mestarin vai miten se nyt meni?

Keskiviikkona käytiin treenaamassa taasen Heidin opissa! Rata oli suora, joka sisälsi muutamia hankalia kohtia molemmille koirille. Ensin radalle päästettiin Dean.. Radan alku oli todella hieno, vaikkakin keppejen aloitus hiukan venyi MUTTA malttoi kepittää loppuun saakka :-) Puomin kontakti oli hieno. Ensimmäinen takaakierto onnistui, mutta toisessa olin itse myöhässä, joten Dean suoritti esteen väärin päin. Renkaalta tuli väärästä välistä.. Keinu onnistui toisella kerralla hienosti. Hypylle leijeröinti onnistui toisella kerralla lelun kanssa ja kolmannella ILMAN lelua. Wau mikä pieni :-) Aan kontaktilla oli HIUKAN malttamattomuus ongelmia, mutta loppujen lopuksi sekin onnistui. Kokonaisuudessa treenit onnistuivat todella hienosti! Alla vielä video Liinan kuvaamana.


Sitten olikin Unnan vuoro. Radan alku meni hienosti. Toiselle takaakierrolle meinasi tulla hiukan kiire, mutta sain kuitenkin Unnan vielä kääntymään. Ekan radan keinu oli TODELLA hieno ja nopea, mutta toisella kerralla hiukan jännitti. Tiedossa oli ettei Unna lähde irtoamaan yhtä hienosti kuin Dean kun leijeröin hypylle, mutta uskokaa tai älkää loppujen lopuksi koiruus irtosi sinne hienosti!! Lopuksi otettiin koko rata ja sieltä taisi tulla kaksi rimaa alas ja kielto puomilta huonon ohjaukseni takia.. Treenit kuitenkin oli pääosin onnistuneet :-) Tässä kuitenkin video Liinan kuvaamana ja anteeksi laatu!


Perjantaina käyntiin ottamassa Deanin kanssa kenraalitreenit viikonlopun kisoja varten. Otettiin keppejä erikulmista, takaaleikkauksia, vedätystä ja taaksejäämistä ja EI mitään ongelmia. Pätevä pieni :-) Sitten päästiin ottamaan vielä muutama paikallaolo harjoitus sekä Aata. Molemmat onnistuivat moitteitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti