17. lokakuuta 2013

Kouvolan kisat

Viime lauantaina lähdettiin Unnan kanssa kohti Kouvolaa. Tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Allan Mattson, jonka radat eivät sopineet meille ollenkaan.. Millään radalla ei ollut hyvä fiilis. Ei minulla eikä Unnalla. Lauantain videot kuvasi Johanna R.

A-ratana oli hyppis, jolla kaikki rimat oli 45 cm. Pitkästä aikaa meiltä räiskyi hiukan useampi rima. Yhteensä kyseiseltä radalta kolme rimaa. Muutenhan rata oli ihan ok, mutta kumpikaan ei osattu liikkua. Molempien meno oli jotenkin ihan tahmaista.Okserin rima pysyi!


B-rata olikin sitten agirata, joka meni rimojen osalta paremmin. Rimat 40 cm. Unnalla oli tällä radalla hiukan enemmän vauhtia kun ekalla radalla ja kontaktit olivat ihan hyvät. Puomi tosin olisi voinut olla hiukan nopeampi.



C-rata oli myös agirata, jolla oli rimat 40 cm paitsi kaksi rimaa oli 45 cm. Tuloksena radalta oli rima vitonen (45 cm). Kontaktit oli tavalliseen tapaan ihan hyvät :-) Okserin rima pysyi! 



Sunnuntaina olikin Deanin vuoro taiteilla Allanin radoilla. Kisattiin vain yksi agirata, jolta saatiin tulos. Voitteko kuvitella!? Lähtö ei ollut hyvä.. Olisi pitänyt kääntyä ja laittaa koiruus takaisin istumaan eikä antaa lähteä noin mutmut.. ARGH! Puomin kontakti oli hieno ja sain jätettyä sen sinne odottamaan ja lähti vasta vapautuskäskyä saatua! Lämmittelyesteillä otettiin keppejä vaikka mistä kulmasta ja suoraan putkesta ja niillä ei yhtään virhettä, mutta kuinkas kävikään radalla? Tällä kertaa "vain" pyörähti keppejen alussa ja siitä vitonen. Keinulla Dean selkeästi yritti pysähtyä, mutta ei vain kerinnyt pysähtymään. Aalta lähti ilman lupaa.. Renkaalta kielto. Tulos siis 15 sija 5. Videon kuvasi Sanni H.


Tulevana viikonloppuna meidät nähdään Lahdessa kolmella radalla Unnan kanssa ja Lappeenrannassa yhdellä radalla Deanin kanssa. Saas nähdä miten Unna kisoissa hyppii, kun eilen käytiin treeneissä niin himmaili hirmuisesti hypyillä.. Jätettiinkin treenit kesken. Venyttelin ja hieroin Unnan eilen treenien jälkeen eikä aristanut mitään. Voiko Unna olla niin herkkis, että ottaa nokkiinsa nuo riman pudottelut? Tiedä häntä. Pikku sähikäinen lähtee perjantaina yökylään tyttöystävänsä luokse ja pääsee pyörähtämään mätsärikehässä lauantaina Liinan esittämänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti