29. lokakuuta 2013

Kisoja kisojen perään

Perjantaina 18.10.2013 Dean sai jäädä Liinalle hoitoon tyttökavereiden seuraksi, kun me Unnan kanssa lähdettiin kohti Heinolaan. Meitä siellä odotti pikkusen yli vuoden ikäinen kääpiövillakoira Taco.

Lauantaiaamuna suuntasimme kohti Lahtea, jossa oli tarkoitus kisailla kolmen radan verran. Tuomariksi oli saapunut Anne Viitanen, joka oli kyllä väsännyt haastavat radat.
A-radalla rimat olivat tapissa eli 45 cm. Hiukan jännitti kuinka Unna hyppii, mutta ei ainakaan rimoja tullut yhtään alas millään radalla! Mutta vauhti ei ollut kyllä normaalia. Hyppyjen kohdalla hirmuista miettimistä. No mutta niin.. En tiedä mitä Aalla tapahtui, mutta Unna tuli ohi. Oisko ollut menossa vieressä olevalle hypylle, tiedä häntä :-) Kumma keppivirhe, ei ollut edes avokulma ;-) Mutta kepeillä vauhtia oli kuitenkin jo melkein normaali Unnaa! Putki olisi ollut kivempi kuin puomi. Ja loppujen lopuksi tuli HYL, kun irtosikin muurille putken sijaan. Kokonaisuudessaan rata ei tuntunut sujuvalta eikä myöskään näyttänyt siltä.. Videon kuvasi Anne V.

 

B-rataa ei tullut videolle.. ENSIMMÄINEN Unnan kisastartti, joka ei ole nyt videolla :-( Rimat 45 cm. Tuloksena radalta 5, tyhmä ohjaajan moka.. Putkelta kielto. Sijoitus oli neljäs eikä vauhti ollut hirmuinen.

C-rata tuli taas videolle. Kepeiltä tuli virhe, kun jätti kesken. Toisen kerran kun mentiin suoraan putkeen jäin väärälle puolelle, joten hiukan tökkivää menoa. Tuloksena 5 ja hiukan yliaikaa.. Rimat 40-45 cm. Kuvaus Jarmo S.


Sitten illasta hypättiin bussiin kohti Mikkeliä. Käytiin nappaamassa pikku sähikäinen kotiin. Dean oli käynyt mätsärissä lauantaina ja kulma esiintynyt mallikkaasti vaikkakin sininen nauha tuli ja sijoituksia ei tullut. Kiitoksia esittäjille!

Sunnuntaiaamuna lähdettiin kohti Lappeenrantaa. Tällä kertaa mukana oli ainoastaan Dean. Tarkoitus oli kisata yksi agirata, jonka tuomaroi Sami Topra. Ensimmäiseksi sähikäinen PYSYI LÄHDÖSSÄ!! Radan alku oli hieno renkaan jälkeiselle hypylle saakka. Sitten Dean sinkosi Aan ympäri (ihme, ettei mennyt putkeen!). Siitä kielto. Kontaktilla olisi voinut pitää kauemmin.. Tyhmä minä. Kielto hypyltä. Keinu oli hyvä, mutta olisi saanut juosta hiukan ylemmäksi vielä. Kepeiltä sinkosi taas, mutta meni sitten loppuun saakka. Puomin kontaktilla oli taas pitänyt rauhoittaa tilanne ja pitää sitä siellä kontaktilla.. Miksi en tehnyt niin? Tuloksena kuitenkin 15 -4,84s. "Huvittavinta" oli se, että Dean kerkesi hölmöilemään radalla noinkin paljon ja silti aika oli alle ihanneajan.. Oli tuolla nollan tehneitäkin, joilla oli sitten yliaikaa noin 10s.

1 kommentti:

  1. Sulle on liebster-blog palkinto :)
    http://ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista