2. syyskuuta 2013

Varkauden kisat 10.8.2013

Lauantaiaamuna starttattiin aikaisin kohti Varkautta. Yhdeksältä alkoi mini ykköset! Tuomarina ykkösillä toimi Eeva-Liisa Pohjanen ja tuomariharjoittelija Markku Kaukinen. Me emme päässeet kovin pitkälle A-radalla, kun Dean roiskaisi todella rumasti Aalta.. Mutta Dean pysyi lähdössä!! Kuvitelkaa, jeeejeee! :-) Ja tuossa missä Dean tulee hypyn ohi, niin vastainen käsi unohtui täysin. Tulos siis HYL. Deanin videot kuvasi Liina P.

B-rata meni hiukan paremmin kun edellinen. Tuloksena kuitenkin tasaisen varma HYL. Mutta taas tuli todistettua kuinka hienosti Dean irtoaa :-D

Seuraavaksi olikin vuorossa kakkosluokka ja sen jälkeen pääsi Unna radalle! Tuomarina oli edelleen samat kuin Deanin radoilla. Ekalla radalla Unna kaatui/liukastui ensimmäisessä putkessa.. Mutta muuten olin kyllä tyytyväinen rataamme! Tuloksena siis nolla sija 3/14. Rimat 45 cm.

B-rata olikin hyppis ja meidän lähtöongelma toistui eli Unna tuli taasen ohi tokasta hypystä.. Ja sitten tuli vielä ohi myös muurista. Mutta siis tulos radalta 10. Rimat 45 cm.

C-rata oli sitten jälleen agirata. Tälle radalle lähdettiin hyvällä asenteella johtuen edellisen radan epäonnistumisista. Rimat 40 cm. Rataan olin tyytyväinen, mutta en kuitenkaan uskonut silmiäni että olimme voittaneet koko radan! Eli tuloksena NOLLAVOITTO ja aika oli yli 4 sekuntia parempi kuin toiseksi sijoittuneella!


Lopuksi vielä muutama palkintokuva meistä: Kuvat Liina P.

Ekan radan palkintokuva

NOLLAVOITTO!

Itse vauhtihirmu.
Tajusin kun katsoin kisakirjaamme kisojen jälkeen niin meillä on kaikki arvokisanollat kasassa ensi kesää ajatellen! 7 aginollaa sisältäen tuplanollat sekä nollavoiton. Eli SM-kisat ja MM-karsinnat täältä tullaan! :-) Unna <3


2 kommenttia:

  1. Eksyin sattumalta teidän blogiinne tässä kesällä ja olen juuttunut lukijaksenne, Dean on aivan upea pieni kiituri! :) Miten olet opettanut Deanille tuon irtoamisen? Käsittämätön menijä! Jatkan ehdottomasti bloginne seuraamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielenkiinnostasi meidän blogia kohtaan! :-) Mukava kuulla!
      Silloin pentuaikoina painotin irtoamiseen.. Alussahan Dean vain pyöri jaloissani ja pomppi käsiäni kohti kun yritin viedä sitä putkeen ja silloin päätin, että tämä ei voi jatkua näin! Harjoittelimme irtoamista suurimmaksi osaksi lelulle. Ensin hypyt oli suorassa linjassa ja sitten vaiheittain laitoin niitä eri linjaan. Kutsuin sitä lelulle, lähetin sitä lelulle ja jossain vaiheessa lisäsin myös oman liikkeen mukaan. Ja aina palkka odotti lopussa. Sama putkella, palkka ei tullut minulta vaan joltakin muulta tai maasta. Joskus itseänikin rupeaa huvittamaan kun tosiaan tuo pieni otus irtoaa välillä vähän liiankin hyvin :-)

      Poista