25. syyskuuta 2013

Kookoo 99:n seuranmestaruuskisat

...kisattiin maanantaina 16.9.2013. Ensimmäiseksi vuorossa oli möllit, joihin meillä ei valitettavasti ollut enään osallistumisoikeutta, kun Deankin on saanut tuloksen virallisista kisoista (varmaan vahingossa!). No sitten rata vaihtui ja olikin pikku sähikäisen vuoro!
Ps. Oli muuten ihan kamalaa tutustua rataan, kun joutui samalla suunnittelemaan radan kahdelle ihan täysin erilaiselle koiralle..
Tuloksen voitte vain arvata eli tasaisen varma HYL.. Ekalla radalla itse olin pahasti myöhässä, joten siitä HYL. Kepeiltä Dean sinkosi taas jonnekkin.. Pimeän putkenkulman löysi hienosti, mutta Aalta pääsi sylikyydillä maaliin.. Toisella radalla ei pysynyt lähdössä, miksi jatkoin? En tiedä.. Niistot venyivät pitkäksi. Tällä radalla kepit onnistui ensiyrittämällä! Ja muutenkin rata oli ehjempi kuin eka rata. Muurin jälkeinen elämä oli kyllä niiiiiin hieno :-D Voi luoja.. Mutta tässä kuitenkin videot sähläyksistä. Kuvaus Terhi P.



Sitten olikin Unnan vuoro.. Ekan putken jälkeen olin taas itse myöhässä.. Muutenhan rata näytti ihan siedettävältä! Tulos oli 0 sija 2 :-) Toiselle radalle mentäessä mietin vielä teenkö alkuun pakkovalssin ja persjätön vai kahdella niistolla.. Päädyin kuitenkin tuohon ensimmäiseen. Kokonaisuudessaan Unna meni radan pienellä kaarroksella. Ja muurin jälkeinen takanaleikkaus toimi yli odotusten!! Unna ei pyörähtänyt itsensä ympäri eikä tiputtanut rimaa :-) Tältä radalta nollavoitto. Videon kuvasi Terhi P.



Yhteistulos Unnalla oli siis 0 -21,01 ja SEURANMESTARI 2013!

Seuranmestari 2013
Samoissa kisoissa julkistettiin myös tämän vuoden möllicup voittajat ja uskokaa tai älkää olimme Deanin kanssa palkinnoilla! ;-)

MölliCup 2013 sija 3!

4 kommenttia:

  1. Ihana Dean, niin samanlainen kuin Wilson! Tohkeissaan ja malttamattomana :D ja onnea seuranmestareille!

    VastaaPoista
  2. Onnea!
    Dean on aikamoinen sähikäinen <3

    Hyvää syksyn jatkoa, ehkä me kisoissa taas nähdään!

    -Jaana&Into&con-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Mukavaa syksyä myös sinne teille päin ja eiköhän me taas törmäillä kisoissa! :-)

      Poista