10. syyskuuta 2013

Laukaan agikisat 31.8.2013

Laukaassa kisattiin Unnan kanssa kolmen radan verran. Tuomarina tällä kertaa oli Anders Virtanen, joka oli väsännyt todella haastavat radat.

A-radan alkukin tuotti jo päänvaivaa ohjaajalle.. Onneksi Unna on yleensä hienosti pysynyt hanskassa (toisin kuin Deanin kanssa radan alku olisi ollut mahdoton. Tai no ainakin vielä toistaiseksi). Radan alku kuitenkin toimi mielestäni hienosti, mutta keppejä ennen olevalle hypylle takaaleikkasin ja rima tippui alas.. Nämä pistetään harjoituslistalle molempien koirien kanssa! Ennen Aa:ta pidin liian kauan Unnan hallussa, jolloin se tuli hypyn ohi. Mutta ei mennyt takaakiertoon, niinkuin yleensä saan tuollaisessa kohdassa sen menemään. Itse Aa:n kontakti oli HIDAS.. Tulos tältä radalta oli 10. Videon kuvaus Ira M.


B-rata oli myöskin haastava.. Pituudelta jälleen käännyttiin jyrkästi ja niin, että ohjaaja jäi taakse (samantyylinen kohta kuin Savonlinnassa, jolloin viimeinen pituuden palikka kaatui.) Puomin kontakti ei ollut taasen minkään erityisen hienosti otettu.. Mutta tuloksena kuitenkin tältä radalta nolla. Anteeksi korjataan edellistä lausetta kyseessä oli siis NOLLAVOITTO!! Videon kuvaus Virpi R.


C-rata olikin todella vaikea hyppyrata. Radalle mennessä vielä mietin kummallekkohan puolelle kakkos hyppyä menen.. Tulos tältä radalta HYL. Matkan varrella taisi tippua jopa kaksi rimaa (?) ja lopussa olin jo luovuttanut ohjaamisen, mutta Unna suoritti esteet hienosti ;-)


Lopuksi vielä muutama kuva lauantailta. Kuvat; Varpu Halonen ja Annamari Sundgren.

Keskustelua kontaktin ottamisesta


Toivon, että etutassut osuivat paremmin kontaktille!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti