9. syyskuuta 2013

Piirimestaruuskisat 24.-25.8.2013

Lauantaina hypättiin autoon ja matkustettiin tällä kertaa Savonlinnaan! Unna jäi Liinalle Pepin seuraksi, kun Dean pääsi taasen rallattelemaan. Tuomarina oli Salme Mujunen.

A-rata oli ihan mukavan tuntuinen, mutta meille selkeesti haastava.. Kontaktit olivat taasen mitä olivat.. Aan jälkeen mietin palautanko kontaktille vai en.. Noh, enpä sitten palauttanut vaikka olisi pitänyt. Ajattelin, että kepit voisi olla meille haaste kun putki odotti lopussa, mutta hienosti Dean malttoi! Ja sitten alkoikin loppusuora, jonka Dean osasi todella hienosti! Varmaan niitä ainoita kohtia radalla joka onnistui. Alla kuitenkin video. Lauantain videot kuvasi Liina P.


B-rata oli samanlainen kun edellinen, mutta toisin päin. Dean ei pysynyt lähdössä. Taasen Dean irtosi hienosti! Kepeille en antanut tilaa, joten ei mukamas mahtunut aloittamaan oikein. Loppu rata oli täys piiip.



C-rata oli sitten hyppyrata ja saatiin tulos tältä radalta!! Kepeiltä vitonen, kun ei taasen mukamas kerinnyt kääntymään oikeaan väliin. Mutta muutenhan tuo oli normaalia Deanin menoa. Aika oli ylivoimaisesti paras, vaikkakin sijoitus oli 2. (-18,74).



Sunnuntaina Dean jäi Lilon seuraksi Mikkeliin, kun lähdettiin Unnan kanssa puolustamaan viime vuotista piirimestaruutta. Nämä kisat eivät mennyt ihan niinkuin elokuvissa.. Tuomarina oli Esa Muotka ja sunnuntain videot on kuvannut Ira M.

D-rata ei kuulunut piirimestaruus taistoon vaan oli ihan "normaali" rata. Rata tuntui mukavalta ja meni meiltä todella hienosti lukuunottamatta kaatunutta pituuden palikkaa.. Käskytys jäi varmaankin liian vaisuksi, koska Unna ei ole koskaan ikinä kaatanut kyseistä palikkaa. Pituus taisi olla myös maksimissa eli 90 cm. Puomin kontakti oli todella hieno! Meillä oli nopein aika -8,17..



E-rata olikin sitten osa piirimestaruutta. Rata meni muuten hienosti, mutta ryökäle loikkasi puomin kontaktin!! Keinu oli todella hieno! Keppejen aloitusta mietin myös, mutta se toimi loistavasti.



F-radalle lähtiessä ei ollut minkäänlaista fiilistä. Ja rataantutustumisessakin pää löi ihan tyhjää. Unna lähti melko alussa vahvasti liikkeeni mukaan, jolloin tuli ohi hypystä ja tulos siis HYL. Kepeille syöksyttiin väärään väliin. Putken jälkeisessä pakkovalssissa olisi pitänyt pitää omaa liikettä hiukan pidempää. Mutta muutenhan rata oli ihan hyvä alkufiiliksistä huolimatta.



Lopuksi kuvia kyseisistä kisoista. Kuvat Tii M. ellei toisin mainita.












Rima EI tippunut !




Palkintokuva lauantailta

Kolmosluokkalaiset Unna, Peppi ja Carma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti