16. marraskuuta 2012

Unnan treenipäivitys

Ensin kerrotaan tiistain treeneistä... Mukana oli tällä kertaa Heli, Anna ja Liina. Näiden treenien tarkoituksena oli harjoitella keppikulmia sekä kontakti-putki erotteluja! Unnan treenit meni tosi hienosti.. Keppikulmissa ei ollut mitään ongelmaa kunhan itse muistin pysyä poissa tieltä :-D Kepeillä pitää ruveta enemmän vedättämään Unnaa, jolloin vauhtia saattaapi vielä tulla lisää sekä kepit itsenäistyisi.. Sitten treenien loppupuolella Unnan vauhti kasvoi "liian" suureksi puomille, jolloin hää lenti rähmälleen alas puomilta.. Näytti muuten hirveältä, mutta onneksi Unnalle ei käynyt mitään eikä tullut puomi "kammoa". Tuntuu siltä, että tuo "pelko" siirtyi puomin sijaan keinulle... Mitä nyt minä enempää selittämään, katsokaa videolta meidän meno:



Sitten keskiviikko oli lepopäivä ja taas torstaina oli ohjatut treenit. Kouluttajaksi oli jälleen saapunut Heidi Neuvonen! Heidi suunnitellut meillä mukavan 20- esteen pätkän, jossa treenattiin saksalaista ja leijeröintiä kepeille ja A-esteelle. Harmi, kun en ottanut niitä ensimmäisiä yrityksiä videolle--- ne oli aivan mahtavan upeita!! :-)) Mutta siis treenit meni todella hienosti, saksalainen onnistui hyvin ja leijeröinnit sitäkin paremmin! En olisi koskaan uskonut että Unna malttaa kepittää rauhassa loppuun saakka vaikka itse olen monen esteen päässä koirasta! Huisia mikä fiilis sanoisinko että voittajafiilis! :-) Tällä draivilla kun mennään lauantain kisoihin niin hyvä tulee! Mutta alla siis video Heidin treeneistä (alkuesteet on jäänyt videolta pois):


PS. Voitteko kuvitella omistaja sai vihdoin ja viimein AJOKORTIN taskuunsa!! Kirjalliset sekä inssi-- molemmat ekalla läpi :-) Varokaa vaan täältä tullaan!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä teidän meno, me ollaan vielä kaukana noin pitkistä radoista :) Ja onnea ajokortista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :-) Myökin vielä ollaan kaukana tuosta menosta tuon minikiitäjän kanssa :-D

      Poista