13. marraskuuta 2012

Jyväskylän näyttely

Ensin kuitenkin kerron hiukan meidän perjantain treeneistä! Mukana oli tällä kertaa vain pikku Dean :-) Suuntasimme heti emännän töiden jälkeen hallille kyytiin napattiin myös Anna ja Liina. Minun oli tarkoitus ottaa Deanin kanssa hiukan keppejä, putkelta pienellä kaarroksella kääntymistä, keinun päähänjuoksua sekä perushyppypyöritys. Ensin otettiin niitä keppejä käskyllä "kepit-menemene". Minikiitäjä hoksasi mitä kepeillä täytyy tehdä, upea pieni junnu! (Ei sitä enään voi kutsua pennuksi..vaikkakin sitä se vielä on!) Sitten otettiin putkeen lähetystä ja niitä käännöksiä.. Ne onnistui tällä kertaa ilman ongelmia! Muutaman kerran otettiin tosiaan keinun päähänjuoksua eli keinu pöytien päälle ja namit keinun loppuun ja eikun menoksi!! Tämä keino siksi, että Dean on niin pieni ja jos hää jää himmaamaan yhtään keinun keskelle niiiin siinä menee tuhottomasti aikaa että saamme keinun kokonaan suoritettua! Lopuksi otettiin sitä hyppypyöritystä ja muutama poispäinkäännös hienolla onnistumisprosentilla! :-) Muutaman kerran otettiin vielä puomin kontaktia ja ei se vaan ymmärrä pysähtyä!! :-( Sitten vaan naksuttelin kontaktia... Alla vielä minikiitäjän minikooste treeneistä:


Sitten siirrytään otsikossa esiintyneeseen näyttelyyn. Eli sunnuntaina auton nokka kääntyi kohti Jyväskylää--aamu kahdeksan pintaan. Käytiin koukkaamassa Anna ja Alisa mukaan reissuun. Kymmenen pintaan oltiin perillä näyttelypaikalla, jossa oli hirmuinen määrä koiria (tietysti). Ennen kehää puunattiin Dean pörröiseksi junnuksi :-) Vesisuihkepullo pelotti selkeästi kaikkein eniten koko näyttelyreissulla! Anna tosiaan esitti minikiitäjän kehässä.. Junnut lähti liikkeelle hienosti paitsi meidän pikku Dean.... Toista rupesi niin hirmuisesti kutkuttamaan niskaa niin liikeistä ei tullut yhtään mitään :-D Mutta yksilöarvostelussa ei enään (onneksi) kutkuttanut niin paljoa niin sai tuomari katsoa junnun liikkeet. Tuomarina tosiaan oli suomalainen Gunnel Holm, joka erityisesti piti merleistä ja soopeleista ja hän oli tarkka rakenteesta. Näyttelypaikalla oli ihana liikkua Deanin kanssa kun toinen ei yrittänytkään säntäillä joka eri suuntaan vaan pysytteli hienosti vierellä! Mahtava pieni junnu!! Oman kehän jälkeen kun jäätiin katsomaan muut sheltit niin toinen nukahti pitkin pituuttaan meidän syliin :-) Kuvia näyttelystä tulee myöhemmin. Btw, lauantaina käyntiin ohimennen Mustissa&Mirrissä puntarilla niin Deanin painoksi on kertynyt huikeat 4,9 kg :-)

Deanin arvostelu kuului näin:
"Uros, jolla on liian hento luusto. Hyvät korvat ja hyvä päänmuoto. Liian suorat etukulmaukset. ?? lantio. Takakulmaukset saisi olla paremmat. Liikkuu erittäin lyhyellä askelella ja korottaa eturaajat liikkeessä" JUN-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti