9. marraskuuta 2012

Treenipäivitys

Suuntasimme tiistaina hallille Annan ja Liinan kanssa. Mukana miulla oli tällä kertaa molemmat koiruudet.. Tiistaina muistuteltiin mieleen hiukan slalomia, putkeen vientejä sekä niiden pimeää suuta sekä avokulma keppejä.. Alku meni kepeille saakka hyvin, mitä nyt luukutti muutaman kerran väärään päähän putkeen. Sitten kepeille vienti oli aluksi haaste, mutta videolta näkyy kuinka se lopuksi luonnistui :-) Pimeän putken kulman Unna haki kerta toisensa jälkeen vaan paremmin! Ja slalomissakaan ei ollut meillä ongelmaa. Viimeisen putken jälkeen minun olisi pitänyt rohkaistua ja lähettää Unna rohkeammin takaakiertoon eikä viedä sitä niiiin pitkälle.. Olisin kerennyt pakkovalssaamaan paremmin seuraavan hypyn eikä olisi tarvinnut peruutella! Mutta niiin hyvin meni treenit :-) Vauhtia on ruvennut löytymään molemmista joka on tositosi hyvä juttu!
Deanin kanssa mentiin pientä pätkää, jossa oli neljä hyppyä ja putki. Minikiitäjä tykittää semmosta vauhtia, että mietittiin tuossa tyttöjen kanssa että olisi kiva nähdä millä tyylillä toinen menee putkessa! Onko tyyli normaali "tassut maassa" vaiko "kylki kohti kattoa" vaiko sitten ihan "väärin päin tassut kohti kattoa" :-D Mutta joo, Dean kun tulee putkesta niin haasteena on saada kääntymään se pienellä kaarroksella.. Noita on harjoiteltava ja PALJON!! Vähänkin jos vauhti kasvaa niin kaarroksetkin kasvaa, loogista eikö totta?? Tänään olisi tarkoitus käydä hallilla treenailemassa Deanin kanssa, Unna saa jäädä kotiin lepäilemään.
Alla vielä videot treeneistä:

Unna

Dean

Sitten käytiin eilen Unnan kanssa ohjatuissa treeneissä, sieltä ei jäänyt käteen ainakaan videomateriaalia.. Treenit ei mennyt aivan niinkuin piti.. Unna tarjosi minulle mitä ihmeellisimpiä ratkaisuja hyppiä hyppyjä :-D Unna ei eilen irronnut hypyille eikä omistajakaan osannut eilen juosta koiran tahtiin! Voi näitä treenejä! Keppejä treenailtiin jälleen hyvällä menestyksellä vaikeistakin kulmista :-) Alla ratapiirros! Ps. koittakaa saada jotain selvää siitä.


Tiistain treenien jälkeen nappasin muutaman kuvan väsyneestä minikiitäjästä, tässä ne olkaapa hyvä:

ZZZZzzzzz.

"Mitä!! Pitäiskö tässä jaksaa vielä poseerata.."
Eilen sitten sain vihdoin ja viimein ostettua tasapainotyynyn, jota kokeiltiin heti kotona Deanin kanssa ja sitten Unnan kanssa! Molemmat ymmärtivät mitä niiltä halusin ja treenien lopuksi tyyny jäi lattialle lojumaan ja näin sitten kävi:


Isänpäiväksi suunnataan Jyväskylään Deanin ensimmäiseen kotimaiseen näyttelyyn sekä samalla se on myös minunkin ensimmäinen kotimainen näyttely, jossa koirani on näytillä! Huisia, vaikkakin Anna minikiitäjän esittääkin :-) Sitten päätin ilmoittautua ensi viikon lauantain (17.11.2012) Jyväskylän agikisoihin, huuuui!

4 kommenttia:

  1. Tuo ei ole tuolla menolla kovin pitkään ehjä tasapainotyyny :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voipi olla :-D Dean ei sittenkään ymmärtänyt mitä tuolle pitikään tehdä!

      Poista
  2. Tuo kaivaminen on hyvää tasapainotreeniä ja sitä pitäisi mun mielestä rohkaista tekemään noin koska treenaa siinä itse itseään. Puutu sen sijaan ton tyynyn puremiseen, koska sitä se ei kestä pitkään. Kaivamalla tota ei rikki saa :) http://www.katiska.info/treenaus/jumppapallon-paluu/ Tossa videossa sama meininki mutta isommassa kaavassa. Ava kaivaa kans omaa tyynyään ja se on pelkästään hyvä koska se meinaa vaan sitä että siitä on hauskaa touhuta sen kanssa ja mikäs sen helpompaa kun treenata koiraa sellasella jutulla mistä se ite tykkää!

    VastaaPoista