2. marraskuuta 2012

Ensilumi plus valmennusryhmä

Juu siis ensilumi tuli viime viikolla, mutta tänä aamuna pihalla oli jo loskaa ja pimeää :-( Kerkesin nappaamaan muutaman kuvankin koiruuksista... Kuvat hiukan huijjaa kun lunta tuli kuitenkin vielä lisää!




Match Show:ssa pyörähdettiin lauantaina, jonka järjesti tällä kertaa KooKoo99 ry :-) Ilmoitin molemmat koirat kehään. Ensin vuorossa oli Dean, joka esiintyi todella hyvin. Lukuunottamatta kiitäjän ylienergiaa :-) Pöydällä otus oli kauniisti ja antoi katsoa hampaat hyvin! Tuomarina toimi Jaana Valjakka, itse tykkäsin hänen tavasta tuomaroida! Antoi neuvoja ja katsoi koiran tarkasti. Kehässä oli yksilöarvostelu, joten punaisia ja sinisiä nauhoja ei jaettu. Ja me emme tällä kertaa sijoittunut ollenkaan vaikkakin pikkukiitäjä nätisti esiintyikin :-)
Sitten sännättiin Unnan kanssa viereiseen kehään, jonka tuomaroi Pirjo Toivakainen, itse taas en taas tästä tuomarista välittänyt.. On tuomaroinut meitä ennenkin myös Deanin.. Hän ei kovin kerro mitä voisi parantaa ja mitä voisin tehdä toisin.. Unna kuitenkin seisoi jälleen kuin patsas ja pöydällä olo onnistui hienosti! Liikkeet ei ollut kovinkaa kauniit, mutta niihin lisää harjoitusta! Tässäkin kehässä oli yksilöarvostelu, eikä sijoituttu Unnan kanssa laisinkaan.. Sitten siinä välissä kerkesin käymään Deanin kanssa hallissa treenaamassa takanaleikkausta putkeen ja siivekkeen kiertoa. Ja ne kyllä onnistui mahtavasti, pätevä pienikiitäjä!! :-) Kentältä siirryttiin illanviettoon Helin luokse. Mukaamme lähti myös Anna, Liina ja Alisa :-) Siellä olikin sitten ihan ylensyöntiä, yäkjanam! :-D Suunnittelimme illan aikana kesän 2013 menoja, mm. agirotu, sm-kisat ja mahdolliset mm-karsinnat. Agirodun pukuidea rupeaa olemaan valmis ja eikun vaan toteuttamaan!! Illan aikana nähtiin myös paljon poikarakkautta, kun pojat päättivät siirtyä makuunhuoneen puolelle.. Todistus aineisto tässä olkaa hyvä:


Wiljam ja Dean
Sitten voisin julkaista myös yhteyskuvan meistä, joka on kyllä epäonnistunut omalta osalta täysin mutta tähän on nyt tyydyttävä! Heli on kameran takana..


Mää jengi!
 Hiljaiseloa alkuviikko ja eilen meillä oli valmennusryhmä, jonka veti Heidi Neuvonen. Heidi oli kehittänyt meille kivan radan, jossa harjoiteltiin irtoamista putkiin ja yleisesti sujuvuutta radalla! Meillä putkiin irtoamisissa ei ollut suurempaa ongelmaa :-) Alussa oli neljän esteen suora ja taas meidän "ongelma" esiintyi! Eli kierrä kaikki esteet niin pääset nopeammin ohjaajan luokse... Tuntuu, että tuo ongelma esiintyi vain ja ainoastaan hallissa... Eli siis tänään oli talvikauden ensimmäiset treenit hallissa. Sitten kun rata oli käyty läpi niin harjoiteltiin putkeen vientiä eritavoin. (Hyppy-keinu-hyppy-putki Aan alla) Kokeiltiin mm. takanaleikkausta, ja se onnistui hyvin! Taitava Unna :-) Siinä samassa tuli keinulle tehoharjoitusta, jota kaivattiinkin! Tällä kertaa en vaatinut pysähtymistä vaan kunhan Unna tuli nopeasti keinun ja heti palkka.. Se toimi hyvin. Sitten kerrattiin leijeröintiä kepeillä.. Aluksi ne kaksi viimeistä keppiä tökki, mutta lopuksi saatiin nekin menemään Unnamaisella vauhdilla! Loistavaa! Lopuksi harjoiteltiin jaakotusta, jossa Unna kääntyi hyvin pienellä kaarroksella ja tuo toimii selkeästi meillä.. :-) Eihän tuohon koiraan voi olla kun tyytyväinen! Hyvillä mielin voidaan jäädä joulukuussa tauolle.. Alla vielä video treeneistä, älkää välittäkö keinua edeltävällä hypyllä tapahtuneesta "törmäyksestä".. Peppi se vaan siellä hurmas meidän Unnan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti