8. syyskuuta 2012

Suur-Savon Piirimestari 2012

Eli siis kyllä, luitte aivan oikein meistä tuli sitten Unnan kanssa Suur-Savon piirimestarit tänään Mikkelissä! Ihan hullua, kun ajattelee että ollaan kisattu vasta maaliskuun lopusta lähtien. Toisin sanoen meille ei ole sitä kokemusta kovinkaan kertynyt. Ollaan me kyllä treenattu hullunlailla ja tässä sitten näkyy meidän treenaamisen tulokset, wautsi!! Fiilis on sanoinkuvaamattoman loistava ja tuossa se miun mestari nukkuu jaloissa, kun tätä kirjoitusta rustaan :-) Kisapaikalla sitä ei oikeesti ymmärtänyt, mitä myö just tehtiin Unnan kanssa :-D Aika voittajafiilis, IHAN HUISIA!! :-)) No, jos nyt kuitenkin rustaisi jonkunlaisen analyysin noista meidän radoista. Tuomarina toimi molemmilla radoilla Kari Jalonen, joka oli väsännyt aika kinkkiset radat meille! Heti alussa jo huomautettavaa... Putkeen vienti: minun EI pitänyt olla tuolla puolen, koska olin kepeille armottomasti myöhässä, mutta toimi se noinkin. Keinun jälkeinen hyppy lenkitettiin hiukan liikaa, siinä olisi säästänyt kallisarvoisia sekunteja ;-) Sitten tippui harmittava rima ja renkaalle olinkin TAAAS myöhässä ja Unna pyöri ylikierroksia jaloissani. Hmmh! Muurin jälkeen taas lenkitettiin ja minä jäin Aa:n väärälle puolelle. Ja sitten loppusuora! Jeejee, tuloksena tältä radalta siis 5 ja aikaa -3.08 ja sijoitus 2/7!


Sitten olikin toisen radan vuoro. Hyppyratana mielestäni haastava hmmh! Heti toisen hypyn jälkeen kaarros valui, mutta saatiin se yhteistoimin hienosti korjattua. Putkelta kepeille Unna kääntyi loistavasti, wautsi! (Oletin, että Unna pyörähtää ainakin kerran itsensä ympäri, mutta ei niin tehnyt!) Sitten alkoikin IHMEELLISET siivekkeen kierrot, joita en todellakaan suunnitellut! Hah. :-D Pituuden jälkeen PITI tehdä persjättö eikä takanaleikkausta, mutta kuinkas kävikään... Sitten pitää ihmetellä muurille vientiä, voi luoja! :-D Hmmh, mustan putken jälkeen piti keretä tekemään taas persjättö mutmut... en kerennyt! Ja viimeiset neljä hyppyä, mitä mie oikein tein! Ei ollut todellakaan suunniteltua! Mutta Unna oli hyvin hanskassa ainakin :-D Tuon radan jälkeinen fiilis oli aika jees "ihan varmasti yliaika nolla, mutta nolla kumminkin!". Sitten tulikin tulokset ja näin omilla silmilläni, että kyseessä oli aliaika nolla ja vielä luokan voitto! Siinä samassa tuli myös SERT-H eli hyppyvalio kello rupesi näin ollen tikittämään ;-) TIKTAK! 


Mutta näillä selostuksilla ja videoilla kisapäivän jälkeinen fiilis on: erittäin tyytyväinen ja VOITTAJAFIILIS! Wuhuu! :-) Piirimestaruus tittelin myötä meidät nähdään ensi kesänä myös taistelemassa Suomen mestaruudesta, hui! Toivottovasti saamme nollat kasaan ;-) Suuret kiitokset meitä tukeneille/potkineille!!  Palkinnoiksi kertyi: 2 valtavaa pokaalia, 3 erilaista mitalia, 2 royal caninin lahjakorttia (3-4kg ja 6-9,5 kg isompi käytettiin samantien, joten kuvan raksut sillä), muutamia royal caninin herkkupusseja ja tietenkin SERT-H ruuseke ja lappunen ;-) Loppuun vielä kuva meidän pienestä mestarista saaliinsa kanssa :-)

Unna & saalis


5 kommenttia:

  1. Onnea hienolle piirimestarille! :) Kylläpä teillä onkin ollut huisi tahti jos ootte vasta maalsikuusta asti kisanneet! ;)

    VastaaPoista
  2. Tääää on van niin ultimate hienooo!! :D oon niin onnellinen tei puolesta. Millos se pitää pirskeet;) no joo. Onnea vielä!

    VastaaPoista
  3. Nimenomaan: PIRSKEET!! Kyllä sie tuolla Jassu jo kakun ansaitset ;)) Ihan huikeaa, onnea ponnea aina vaan!

    VastaaPoista
  4. Ps. Kuvolan personaltreiner on sanoinkuvaamattoman ylpeä!

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia kiitoksia kaikille! :-) "kova tahti" on ollut, olen pyrkinyt siihen että kerran kk:ssa olisi kisat :-)

    VastaaPoista