6. syyskuuta 2012

Jyväskylän agikisat 1.9.2012

Eli siis viime lauantai aamuna auton nokka kääntyi kohti Jyväskylää ja tarkemmin Killerin hallia. Pystytimme leirimme kentän laitaan ja menimme ilmoittautumaan. Ensimmäisenä meistä starttasi Anna ja Enni. Heillä rataantutustuminen alkoi kello 10 ja seuraava joskus puol 12. Tuloksena heille noilta radoilta 10 ja 15. Lisää irtoamistreeniä niin hyvä tulee! :-) Sitten lähettiin porukalla "tasottamaan" agilityn rankkaa menoa eli mentiin mäkkäriin syömään :-D Noh, onneks miulla ja Liinalla oli vielä reilusti aikaa meidän starttejen alkuun niin mahakin kerkesi tasottumaan ;-)
Joskus puol viiden aikaan oli meidän ensimmäinen startti. Tuomarina tällä kertaa toimi Jari Tienhaara, joka oli väsännyt ihan mentävän radan, jossa oli pari MUTTA kohtaa. Ensimmäiset kolme estettä mentiin suhteellisen hitaalla vauhdilla, mutta Unna syttyi suoralla putkella ja heti viidennellä hypyllä olin armottomasti myöhässä! Jouduin takanaleikkaamaan, joka ei todellakaan ollut suunniteltua! Mutta se toimi Unnalla tällä kertaa loistavasti!! Koiruuden vauhti ei pysähtynyt lainkaan! Noh, sitten päästään keinulta pieleen menneeseen hyppypyöritykseen... Jossa en todellakaan tiedä miten Unnaa ohjasin! Käännös valui valitettavan paljon, jotka on tällä hetkellä olleet kovassa syynissä. Puomin jälkeen olin taas armottomasti myöhässä sekä koiran tiellä! Älkää kysykö miksi ohjasin Unnan noin :-D Sitten loppusuora - sanoin tytöille, että miun TÄYTYY ottaa tarkasti tuo viimeinen hyppy, mutta kuinkas kävikään.. OHI mentiin ja kovaa.. Mutta pääosin olin rataamme tyytyväinen. Unna teki sen mitä käskinkin ja ohjaaja ei tällä kertaa ollut ihan kartalla. Alla kuitenkin meidän ratamme, jonka kuvasi Anna K.


Sitten päästäänkin meidän toiseen rataan. Tämä oli hyppyrata, joka alkoi heti parilla takaakierrolla. Niissä meillä ei ole ollut ongelmaa, joten ne meni tälläkin kertaa moitteettomasti! Suoran putken jälkeen 7-8 hypyn välinen kaarros taaaaas valui.. Pimeän putken kulman Unna haki hyvin ja kepeille saakka oli mielestäni reipasta menoa. Mutta sitten tuli harmittava keppejen aloitus virhe :-/ Ja keppejen jälkeen lenkitin itse ihan ylisuuren kaarroksen! Tähän rataan olen tyytyväinen, me molemmat muistettiin liikkua ja ratasuunnittelu toimi tällä kertaa :-D Alla taas video, jonka kuvasi Anna K.

                                 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti