1. elokuuta 2014

Viikonloppu 12.-13.7.2014

Viikonloppuna vietettiin kaverin polttareita sekä kisailtiin aksan parissa Mikkelissä. Lauantaina kävin kisailemassa Deanin kanssa kahden agiradan verran. Tuomarina molemmilla radoilla oli Elina Hannikainen.

A-radalta tulokseksi tehtiin HYL. Heti tokalla esteellä saatiin kielto, kun Dean päätti juosta keinun ohi.. Ja oli siellä muutama muukin kielto..


B-radalla olisin kerinnyt persjätölle ennen ekaa putkea, mutta enpä tehnyt ja olin myöhässä ja pahasti renkaalla. Ihme ei kieltoa. Keinu oli HIDAS!! Ainakin se hävitty neljä sekuntia meni siinä.. Tosiaan tehtiin tältä radalta meidän toinen nolla kakkosista ja näin olen myös LUVA. Mutta tulostaulun vilkaiseminen otti koville, kun miun pikku sähikäinen oli vasta toinen!! Jäi ykköselle NELJÄ sekuntia.. Mutta onneksi saatiin "lohduttavia" sanojakin "Voittaa tarvii vasta kerran kolmosissa, että pääsee karsintoihin ja sit toisen kerran tarvii voittaa vasta MM-kisoissa" . Noh, onneksi kuitenkin koirakoita oli kuusi, jolloin myös toiselle jaettiin se luva. Sitten olsii ärsyttänyt vielä enemmän :-D 


Sitten ilta menikin rauhallisissa tunnelmissa polttareissa. Saunoessa, uidessa, laulaessa ja kerkesin minä nukkumaan semmoiset kolmisen tuntia ennen kuin piti lähteä kisapaikalle. Sunnuntaina laskeskeltiin, että 13 tuntia kisapaikalla ja eikä ole edes oman seuran kisat niin huhhuh.. :-D 

Dean pääsi säheltämään yhden radan verran. Tuomarina oli meille tuttu Minna Räsänen. Hyllytettiin esteelle numero viisi, kun ohjaaja oli TAAS myöhässä..Kaarrokset putkilta oli ihan kamalia.. Ei mitään vaikutusta teinkö putkijarrua vai en.. 


Sitten pitkän odottelun jälkeen olikin Unnan vuoro päästä radalle. Tuomarikin vaihtui Elina Hannikaiseen. E-radalta HYL. Tyhmä virhe taas.. Muutenhan rata oli ihan hyvä, lukuunottamatta kontakteja. Huomatkaa muuten, radalla EI ollut keppejä!


D-radalta tuli tyhmempääkin tyhmempi kielto/huitaisu putkelta.. Huoh. Etenemä radalla oli 3,87 m/s.


Viimeinen eli C-rata olikin hyppis. Elina taitaa tykätä näistä "pimeistä" putkikulmista.. Ja enkä luota Unnaan yhtään näissä.. Ehkä kuitenkin pitäisi ja ainakin treenata näitä! Mutta tältä radalta kuitenkin sujuva nolla sijalla 6/29. Etenemä oli 4,48 m/s.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti