1. elokuuta 2014

MM-karsinnat Rovaniemi 27.-29.6.2014

Perjantaiaamuna pakkasimme auton lähdimme kohti Rovaniemeä. Ehkä hulluin kisareissuni ikinä ja en ihan heti uudestaan lähtisi ajelemaan tuonne saakka.. Tie vain tuntui jatkuvan loputtomasti.. Saavuimme kuitenkin joskus alkuillasta paikan päälle ja meitä odotti mukava ja iso mökki verrattuna Tampereen mökkiin. Yksi hulluista ideoista oli kiivetä Ounasvaaran huipulle iltalenkin ja urheilun kannalta. Loppua kohden meno vain hyytyi, mutta ai taivas mitkä maisemat siellä huipulla oli!! Saatiinpa ainakin hienoja kuvia :-)

Siinä olisi mökki ja yksi sen vartijoista


Peppi, Carma ja Unna
"Pieni" iltalenkki







Yöllä ei taas paljoa nukuttu, kun oli hirmuisen kuuma. Aamulla aikainen lähtö kisapaikalle. Onneksi matkaa ei ollut paljoa! Kisat aloitettiin hyppyradalla, joka meni täysin penkin alle.. Tyhmä kielto ja sitten vielä kaiken kukkuraksi viimeiseen esteen ohitus.. Rimat pysyi ylhäällä! Sitten odoteltiinkin aika kauan ja agirata sai alkaa.. Putkilta tuli PALJON kieltoja myös makseilta.. Ensimmäisessä putkessa Unnalla kesti ja kesti.. Toinen putki oli samanlainen.. Muutenhan rata oli ihan hyvää menoa meiltä, mutta kolmannessa putkessa käännyttiin sitten ympäri ja eikä uskallettu mennä uusinnasta huolimatta sinne.. Eli HYL. Karsinnat oli meidän osalta siis ohi.

Eka rata:


Toka rata:


Sunnuntai meni taitavia koirakoita katsellessa viimeistä finaalikoirakkoa myöten. Ja sitten alkoi tuhottoman pitkä kotimatka! Yhdellä pysähdyksellä ja aamuyöstä viiden jälkeen omassa sängyssä! Mukava reissu oli kaikin puolin, mutta harmittaahan se, että jatkoon ei päästy.. Nämä olivat mitä luultavammin meidän ensimmäiset ja viimeiset karsinnat. Tai no kuka tietää, mutta tällä hetkellä on ainakin ajatus näin.

VIHDOIN KOTONA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti