22. elokuuta 2014

Kotikisat 19.-20.7.2014

Päivitelläänpäs tätäkin hiukan taas ajantasalle! Otsikosta jo kävikin ilmi, että kisailtiin oman seuran kisoissa heinäkuun loppu puolella. Suurta menestystä ei tullut, mutta treenilista vaan kasvoi..

Lauantain kisapäivän aloitti kolmoset, joten Unna pääsi minun koiruuksistani ensimmäisenä radalle. Tuomariksi oli valikoitunut Hilpi Yli-Jaskari, joka oli tehnyt oikein mukavat juostavat radat. A-radalla mentiinkin Unnan kanssa kovaa, mutta tulokseksi kuitenkin tuli rimavitonen.. Aika olisi riittänyt voittoon ja näin ollen viimeiseen hyppysertiin. Huoh. Meidän aika oli 25,93 (-8,07), etenemä olikin 4,70 m/s. Voittaja koirakon aika oli -7,66..


B-radalle lähdettiin tekemään sitä kauan haluttua nollaa, mutta kuinkas kävikään muurin palikka alas. Argh ja huoh. Eli meidän "vitosenkirous" jatkui omissa kisoissa edelleen.. Kesäkuun kisoista Unnalle kaksi vitosta ja nyt näistä kisoista kaksi vitosta. Aika olisi riittänyt tällä kertaa kolmanteen sijaan. Etenemä oli 4,60 m/s.


Sitten olikin päivän viimeisen radan aika ja Dean pääsi vihdoin ja viimein radalle. Ja hyllyhän sieltä tuli ja moneen kertaan. En tiedä mikä kepeillä iski, mutta kielto niiltä. Ja sitten ollaan lähiaikoina harjoiteltu vastaiseen putkenpäähän menoja ja nyt Dean ei osannutkaan mennä suoraan enään :-D Eli kolmesta putkesta yksi meni oikein (kun pitikin mennä vastaiseen putkenpäähän).


Sunnuntaina radalle pääsi vain Dean. Luvassa oli kaksi Hilpi Yli-Jaskarin suunnittelemaa agirataa. Molemmat radat olivat todella mukavia ja täysin suoritettavissa olevia.. Ekalta radalta tuli tyhmä HYL, kun koira paahtaa väärään päähän putkeen. Niin epälooginen ratkaisu Deaniltä.. Muuten rata oli todella sujuva! Hiukan ärsyttää..


Tokalla radalla suurin ongelmakohta oli viimeinen putki ja sen jälkeinen hyppy, mutta se kohta meni hienosti! Radalta tuli kuitenkin harmittava keppivitonen, kun itse rynnin kepeille mukaan.. Muista odottaa, että Dean hakee kepit itsenäisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti