29. elokuuta 2014

Naapuriseuran agikisat

Käytiin 16.-17.8.2014 kisailemassa Mikkelissä. Lauantaina radalle pääsi Dean ja kisasi kaksi agilityrataa. Tuomarina toimi Henri Luomala.

A-radalla vaihdoin heti tokalla esteellä ratasuunnitelmaa.. Ei olisi kannattanut.. No mutta eihän se siihen jäänyt. Kepeiltä tuli aloitusvirhe ja sitten ei tullutkaan haltuunottoon ja HYL. Rataa ei valitettavasti tullut videolle.

Sitten oli B-radan vuoro. Aloitus oli outo. En ole vielä koskaan kakkosluokassa moiseen törmännyt! Kolmosluokassa kylläkin. Rata meiltä meni todella hienosti kepeille saakka, joissa Dean päätti hiukan oikaista ja sitten kerkesi vielä hyppäämään seuraavan hypynkin eli HYL. Puomilta tuli läpi ja palautin sen kontaktille. Videon kuvannut Helen H.


Sunnuntaina oli Unnan vuoro kisailla. Tuomarina oli mineille ja medeille Johanna Nyberg. A-radalta meille tuli keppivirhe.. Radan loppusuora oli kyllä ihan omaa luokkaansa! Hyvin onneksi kerkesin Unnan mukaan eikä siinä suurempi ongelmia ollut :-) Unnan videot kuvannut Ira M.


B-radalla meillä oli vauhti kohdillaan, mutta Aan kontakti ei ollut kohdillaan.. Taaskaan.. Eli tältäkin radalta tuloksena 5..


Viimeinen rata HYL, kun olin valovuoden myöhässä persjätössä.. Keinultakin olisi tullut outo kielto?! Mutta, näillä tunnelmilla kohti seuraavia kisoja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti