28. huhtikuuta 2014

Unnan TRIPLANOLLAT

"Nollaputki" jatkui kolmella nollalla seuraavana päivänä (20.4.2014) Unnan kanssa. Kahdella ensimmäisellä radalla tuomaroi Hilpi Yli-Jaskari ja viimeisen radan tuomaroi Hannele Lummeranta.

C-rata kisattiin ensin ja se oli hyppyrata. Meidän ensimmäinen hyppyrata nolla tälle vuodelle!! Ottaen huomioon, että viime vuonna ensimmäinen hyppyrata nolla tuli vasta 8.12.2013 ;-) Tuntui, että ohjaaja oli koko ajan tilanteissa myöhässä, mutta jostain kumman syystä rata meni kuitenkin niin kuin olin suunnitellut! Etenemä oli 4,26 m/s ja sijoitus vasta 13./39.

 

B-rata vaihtui agiradaksi ja kontaktit mietitytti ennen radalle menoa. Neljännellä hypyllä olin jo myöhässä.. Avokulmakepit onnistui!! Ja muutenkin rata tuntui hyvältä, mutta tulostaulua kun katsoi.. Rupesi pikkuisen ärsyttämään... Jäätiin viidenneksi ja viimeisestä SERTistä semmoiset 0,06 sekuntia!! Noo, ensi kerralla sitten.. Ei liian helppoa hommaa katsos ;-) Etenemä oli 4,36 m/s.

 

A-radalle sitten vaihtui tuomari. Rata oli juostava ja yllättävän suoraviivainen muutenkin. Suoran putken jälkeen meinasi tulla kiirus persjätölle, mutta onneksi Unna ymmärtää ;-)  Etenemä oli 4,38 ja sijoitus 5./36

 

Viikonlopun viidestä startista neljä nollaa ja yksi hyl, aika hyvin minusta, eikö? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti