28. huhtikuuta 2014

Kurkimäki 30.3.2014

Päivitykset TAAS laahaa, anteeksi... No, mutta nyt yritän päästä taas ajantasalle näistä meidän tapahtumista..

Käytiin kisailemassa Unnan kanssa ACElla ja tuomareiksi olivat saapuneet Manuel Alff (LUX) ja Harri Huittinen. Tuloksilla ei paljoa juhlittu eikä kyllä minun ohjaamisellakaan... Päivän saldo siis 2xHYL ja 5 puomin alastulolta.

D-rata oli haastava, mutta täysin suoritettavissa oleva. Ensimmäinen virhe tuli siitä, kun koira tuli ohi Aasta. Miun moka, koira teki juurikin niin mitä pitikin.. Kääntyi tiukemmin. Rata meni hienosti puomille saakka, josta Unna loikkasi alastulon ja miulla meni oma ohjaus sekaisin.. Ja HYL. Miksi en palauttanut puomille? Jaa a.



E-radan tulos oli puomin alastulolta tullut vitonen... Huoh.. Mutta siis, keppejen jälkeinen räpellys venyi ja venyi... Juoksu-A oli hyvä. Kuin myös keinu. Sitten tulikin ahdas hyppypyöritys, josta selviydyimme virheittä! Ja sitten se puomin alastulo...



F-radalle vaihtui tuomariksi Harri ja tämä(kin) rata hyllytettiin. Unna jätti ensinnäkin kepit kesken? Sitten mentiinkin suoraan putkeen. Tämä rata hyllytettiin oikein urakalla, ei miulla muuta..


Näistä tunnelmista on hyvä nousta ylöspäin! Ei ole kuin parannettavaa! Kiitos ja kuittaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti