10. huhtikuuta 2014

Jenna Caloanderin koulutus Imatralla

23.3.2014 suuntasimme auton keulan kohti Imatraa ja Jennan valmennusta. Ihan ensimmäiseksi päästiin muistuttelemaan putkijarrua, joka toimi yllättävän hienosti treenimääriin verrattuna! Sitten tehtiin hiukan leijeröintiä ja se mielestäni toimi paremmin tuossa kohtaa meillä kuin edellä mainittu putkijarru.
Välistävedot...Huoh..Ei meinannut toimia, mutta loppujen lopuksi nekin saatiin toimimaan. Kokeiltiin puolivalssilla niitä ja sillä tavalla saatiin ne toimimaan ihan hienosti. Seuraavaksi muistuteltiin viskileikkausta ja siinä ei ollut mitään suurempia ongelmia, kunhan ohjaaja muisti kääntää hartiat menosuuntaan! Ei vitja, kerkesin myös persjätölle suoran putkeen jälkeen!! Sitten työstettiin käännöksiä. Vastakäännös havaittu toimivaksi Deanin kanssa!

Lopuksi vielä kokeiltiin koko rataa ja eihän se nyt ihan suunnitelmien mukaan mennyt, mutta leijeröinti ja välistävedot toimi! :-) Valmennukseen oltiin jälleen tyytyväisiä ja emmekä malta odottaa milloinka pääsemme uudestaan! Tässä teille video valmennuksesta: Kuvaus Liina P.

2 kommenttia:

  1. Dean on kyllä niin magee!! Deanin meno näytti tutulta, sitten huomasinkin että on Grittin poika ja Kharman sisko.:) Kharman ja Grittin menoa olenkin seurannut ihan livenäkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Minä en ole nähnyt Kharman menoa ihan äskettäin livenä, mutta videolta kylläkin :-) Ja Gritt on kyllä ihana!

      Poista