10. huhtikuuta 2014

Hyvinkään koirauimala ja pentuetapaaminen

Päivitykset taas hiukan laahaa perässä, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan, eikö niin? Mutta 22.3.2014 suuntasimme Hyvinkään koirauimalaan molempien koiruuksien kanssa. Tiedossahan oli jo, että Dean tulee tykkäämään kyseisestä paikasta, mutta tämä neiti oli asiasta täysin erimieltä. Ensimmäiseksi koirat pääsivät suihkun kautta sovittamaan pelastusliivejä. Unnalle löytyi oranssit vai onko nuo nyt keltaiset liivit ja Dean sai miehekkäät pinkit maastokuvioiset liivit! Ja sitten eikun polskimaan!

Unna tarvitsi uittajan apuja aika paljon. Ensinnäkin neiti ei olisi mieluusti veteen mennyt, mutta uittajan avustuksella saatiin se veteen. Unna kokeili myös kelluntaa keskellä allasta, jos vaikka sillä tavalla olisi päässyt pois.. Sitten kokeiltiin likavedenpoisto (?) reiät, jos näistä pääsisi pois. Ei niistäkään ollut hyötyä.. Piti uida altaan päähän asti, että pääsi pois kamalasta vedestä. Unohtamatta jatkuvaa tuhinaa uidessa! Muutamia kertoja neiti ui altaan päästä päähän ja hienosti se loppujen lopuksi meni.

Sitten itse vesipeto eli Dean. Muutaman kerran mentiin päästä päähän allasta hihnan kanssa, mutta loppujen lopuksi tarvitsi heittää vain pieni kana veteen niin johan kohta oltiin sitä hakemassa. Dean oli viimeinen vedessä ja komenti heittämään kanan uudelleen ja uudelleen veteen.

Uimala reissu oli hirmuisen kiva ja todellakin ollaan menossa uudelleen! Lopuksi vielä muutama kuva vesipedoista ja sisaruksista. Sisaruskuvat on minun ottamia ja muut Meri M.

Dean, Kharma, Pate, Juksu ja Väinö

Dean rakastaa siskoaan! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti