7. toukokuuta 2013

Mölleilyä ja Tohmajärvi RN

Perjantaina 3.5.2013 suunnattiin MAHin hallille mölleilemään! Ensin oli möllirata, joka näytti aluksi hirmu hankalalle, mutta todellisuudessa se ei ollutkaan mitenkään hirrrmu vaikea :-) Helpompi mielestäni kuin meidän ensimmäisten möllejen rata :-D Ensimmäistä kertaa menimme Aata ja puomia radan jatkeena ja WAU, etenkin puomi!! Huomautuksena MAHin hyppyjen siivekkeet on valtavat, niin yritin vähän väliä valssailla niitä päin, hups... Tuloksena ekalta radalta 15 ajalla 36,55 ja uusinta meni HYLlyksi, kun ohitti pituuden menemällä suoraan putkeen. Eli 10 virhepistettä ajalla 31,27 :-)


Unnan kanssa ilmoittauduin kisaavien radalle, joka alkoi samalla tavalla kuin möllirata. Näiden möllejen tavoitteena oli vaatia kunnon kontaktit ja niin teinkin. Ensimmäisen radan kontaktit oli niin hitaat että! Mutta onneksi ne paranivat uusintakierrokselle hiukan :-) Ekalta radalta tuli 0 ajalla 49,65 ja toiselta tippui yksi rima eli 5 ajalla 43,53. Tuo nolla riitti kaikkien kisaavien viidenteen sijaan :-)


Möllejen jälkeen ilta menikin koiria puunatessa seuraavan päivän näyttelyä varten! Lauantaiaamuna puol seittemän aikaa auton nokka kääntyi kohti Tohmajärveä.. Näyttelypaikkana toimi paikallisen koulun liikuntasali, joka oli vuorattu matoilla. Tuomarina toimi Krotialainen Reicher Dubravka, joka arvosteli kyllä koirat nopeasti! Antoi vain EH:ta ja ERI:ä. Tuohan sopi meille oikein vallan mainiosti ;-) Dean pääsi ensimmäisenä kehään. Vastuksena oli komeita turkikkaita junnu-uroksia! Dean käyttäytyi kehässä hienosti, vaikkakin liikkeissä oli johonkin kiirus..

Deanin arvostelu:

"15 months. Rather light constitution. Good expression. Very good neck. Correct backline. Rather open angulations. Not so good movement. Light bone. Good coat. Correct bite." JUN-EH

Suomennos: "15 kuukautta. Hiukan liian hento rekenne. Hyvä ilme. Erittäin hyvä kaula. Oikeanlainen takalinja. Hiukan avoimet kulmaukset. Ei niin hyvät liikkeet. Hento luusto. Hyvä turkki. Oikea purenta." JUN-EH

Sitten pyöräytin Pepin kehässä, joka myös sai AVO-EH:n. Arvostelun voi varmaankin lukea Pepin omasta blogistaan :-) Sitten melkein heti olikin Unnan vuoro näyttäytyä kehässä. Sekin meni oikein mallikkaasti, vaikkakin liikkeet eivät olleet parhaimmasta päästä, mutta tuomari niitä kuitenkin kehui :-)

Unnan arvostelu:

"4 years 4 months. Rather high. Good enough head. Good topline. Well developed chest. Good angulations and movement. Good enough coat. Correct bite." AVO-EH

Suomennos: " 4 vuotta 4 kuukautta. Hiukan korkea. Riittävän hyvä pää. Hyvä ylälinja. Hyvin kehittynyt rinta. Hyvät kulmaukset ja liikkeet. Riittävän hyvä turkki. Oikea purenta." AVO-EH

Eli saimme Unnan kanssa enemmän kuin lähdimme hakemaan, mahtavaa!! :-) Tavoitteena oli saada H laatumaininta, mutta kuinkas kävikään!

Peppi, Unna, Noel ja Dean PS. ei nuo miun koirat oikeesti noin suuria ole--ne vain on ryhdikkäitä!
Sitten eilen käytiin Kristan luona hierottavana Unnan kanssa. Selkää ja lapoja yritettiin saada auki.. Ja saatiinkin ne parempaa kuntoon :-) Seuraava aika varattiin SM-kisojen jälkeen 17.6.2013, mutta sitä ennen käydään osteopaatin luona :-)

Shelttilenkki 29.3.2013 Noel, Dean, Unna, Peppi, Lilo ja Väinö
Helatorstaina lähdetään Unnan kanssa kisailemaan Pieksämäelle kolmen startin verran ja sunnuntaina Mikkeliin kolmen startin verran. Toivottavasti saamme tuplanollat noista skaboista!

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköistä "mölleilyä"! Kyllä on hieno harrastus niin koirulaisille kuin omistajallekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuo agility vie mukanaan omistajan sekä koiran ;-)

      Poista