27. toukokuuta 2013

Treenit 18.5.2013 ja möllikisailut 21.5.2013

Noniin, tässä tulee edellisessä postauksessa lupaamani treenisepustukset sekä videot!
Aloitetaan vaikkapa Unnasta! Tehtiin rataa, johon jokainen treenaaja sai laittaa oman osansa.. Keppejen aloituksessa oli ensin hiukan ongelmia, mutta videolla näkyy hieno keppialoitus! :-) Puomin kontakti oli myös hieno! Ja rata kokonaisuudessaan oli hyvä, mutta jokseenkin hiukan hidas. Lopuksi otettiin vielä okseri harjoitus, kun okserin ylempi rima on ruvennut tulemaan lähes joka kerta alas kisoissa.. Nyt Unna ei räiskässyt sitä kertaakaan alas! Vaihtelin okserin korkeutta (40-45 ylempi rima ja 30 cm alempi rima) myös leveyttä vaihtelin muutaman kerran. Sitten myös vaihdoin ensimmäisen hypyn etäisyyttä okseriin nähden eikä mitään ongelmia ollut. JES!


Sitten nuorukainen! Mentiin samaa pätkää kun Unnan kanssa. Keppikulma oli Deanille myös hankala, mutta huomatkaa toisella yrittämällä meni oikein! Sitten ennen putkea tapahtuu jotain ohjaajalle :-D Puomin alastulolla Dean on ruvennut himmailemaan.. Dean kepittää loppuun hienosti vaikka vedätänkin sitä hiukan! Umpikulma kepit hakee aivan upean mahtavasti ja avokulma kepit ovat vielä työnalla.
Lopuksi otettiin samaista okserin harjoitusta nuorukaisen kanssa (ylempi rima 30-35 cm ja alempi rima 20 cm ja muut rimat 30 cm). Hienosti meni ilman riman tiputuksia!


Unnan tiistain treenit vaihtuivat möllikisoihin! Ilmoitin Unnan kisaavien radalle, jonka tuomaroi oma kouluttajamme Sanna Ristikartano. Rata oli haastava ja Sanna oli ihan selkeesti miettinyt meitä kun radalta löytyi avokulma kepit sekä okseri! Ekalta radalta tuloksena HYL, kun alussa tapahtui jotain... Rengas mietitytti myös, mutta se meni molemmilla kerroilla oikein. Ja kontakteilla Unna kokeili miua, etenkin Aalla! Ja kepit ekalla radalla meni hmmm päin sanonko mitä :-D Unna haki "hienosti" viidenteen väliin..
Uusinta meni HIUKAN paremmin eli tuloksena 10 ja sija 2. Kepeiltä taas virhe ja sitten yksi kielto hypyltä.



Deankin pääsi mölleilemään kolmatta kertaa. Nuorukainen meni kyllä todella hienosti lukuunottamatta kontakteja! Ekalta radalta 0 ja tokalta radalta liuta virheitä. Tuo ekan radan onnistuminen tuotti tulosta eli minimöllien voiton (olisi myös voittanut jos minit ja medit olisivat ollut samassa "luokassa")!! :-) Alussa oli rengas, jota ei olla otettu kun muutaman kerran radan osana. Pitänee pistää harjoittelulistalle! Alun kaarrokset valuivat hirmuisesti, hyihyi! Kontakteilla nuorukainen koetteli minua, mutta päätin vaatia ne kokonaan, mutta aikaahan siihen kului.. Mutta nyt kontaktit menevät tehokurssille. Otamme pelkkää alastuloa. Loppusuora pelotti miten Dean irtoaa, mutta näköjään oikein hienosti!! Uusinta rata menikin ihan plörinäksi.. Dean ei suoraan sanottuna pysynyt hanskassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti