27. toukokuuta 2013

Varkauden kisojen jossittelua

Lauantaiaamuna starttasimme seitsemän aikaan kohti Varkautta. Edessä oli huikeat neljä rataa, josta yksi oli hyppis ja muut agiratoja. Tavoitteena oli jälleen saada ne tuplanollat, mutta ei niin käynyt.. Eli toisin sanoen hei hei yksilö SM-kisat.. Tuomarina oli Minna Väyrynen.

A-rata oli mielestäni todella kiva! Ensimmäisenä on pakko hehkuttaa, okserin rima ei tullut alas tällä kertaa!! Aan jälkeiseltä putkelta tuli tyhmä kielto... Rata oli muutenkin hiukan tahmea.. Sijoitus oli 5/15 ja 0.24 yliaikaa.



B-rata oli jo vauhdikkaampi, mutta yksi harmillinen rima tuli alas... Aa oli tällä radalla hidas, mutta puomiin olin todella tyytyväinen! Meillä oli medien nopein aika tällä radalla eli -5.13 ja sijoitus oli 3/16. Eli jos ei olisi tullut rimaa alas niin SERT-A olisi ollut meidän nyyh..



C-rata oli hiukan liian vauhdikaskin nimittäin Unna teki ensimmäistä kertaa LENTOKEINUN eli tuosta sitten 5! Rataan olin kyllä tyytyväinen lukuunottamatta lentokeinua. Sijoitus oli 8/16 ajalla -3,02.



D-rata oli päivän viimeinen ja se olikin hyppyrata. Radan ensivaikutelma oli, että radasta ei selvitä hengissä, mutta tässä vielä ollaan! Ennen keppejä oleva hyppy ei mennyt ihan niinkuin piti ja keppivirhe sieltä napsahti.. Eli tulos tältäKIN radalta 5. Putkijarru toimi hienosti keppejen jälkeen. Sijoitus oli 5/11 ajalla -3,06


Loppuun vielä muutama kuva lauantailta:


Unnan kesälook!

Unnan ja Pepin kotimatka meni unisissa tunnelmissa

Peppi ja Unna

Hohhoijjaa sanoi Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti