16. lokakuuta 2012

Treenit 14.10.2012 sekä match show 13.10.2012

Sunnuntaina käytiin tekemässä pienimuotoista treeniä kentällä, mukana oli myös Anna ja Liina. Halusin ottaa Kouvolan kisojen hyppiksen putken kulman ja katsoa olisinko kerennyt sen viemään putkelle pakkovalssilla! Noh, testistä tulokseksi tuli, että olisin kerennyt JOS olisin ottanut oikeasti jalat alle renkaan jälkeen... Tyhmä minä... Noh tuolla samaisella putkella harjoiteltiin myös sitä itsenäisesti kulman löytämistä ja ne meni täysin nappiin! Ylipäätään sunnuntaina meistä molemmista lähti hyvin vauhtia ja Unnakin oli kuulolla loistavasti! Tuolla vauhdilla ja yhteisymmärryksellä on hyvä jatkaa torstain seuranmestaruus kisoihin ;-)


Ja loppuun vielä minimiehestä minivideo myöskin sunnuntailta:


Ostin tuossa taannoin myös hienot heijastinliivit molemmille koiruuksille! Tässä todiste:

Kuva ei ole mitään parasta laatua!



Meinasi unohtua!! Ollaan me käyty treenailemassa myös näyttelyitä lauantaina Deanin kanssa. Kauppakeskus Setrin pihalla match show'n järjesti Mikkelin palveluskoirayhdistys ry. Mätsäri oli mielestäni hyvin järjestetty eikä siellä tarvinnut niin kauhiasti odotella kuin jossain muissa mätsäräissä on joutunut. Koiria oli paljon mukana eritoten shelttejä ;-) Dean kisasi edelleen pienissä pennuissa, jonka tuomaroi Päivi Piekäinen. Vastukseksi saatiin Neuvosen perheen nuorimmainen eli soopeli sheltti Odette. Dean esiintyi aivan mahtavasti! Hää ei arkaillut tällä kertaa pöydällä ollenkaan, antoi katsoa nätisti hampaat, liikkui nätisti ja vielä kaiken hyvän lisäksi malttoi hienosti seisoa paikallaan :-) Taitava minimies! <3 Saatiin punainen nauha. Sitten kaikki punaisen nauhan saaneet meni kehään, jossa oli paljon hienosti esiintyviä pieniä pentuja. Sijoituttiin Dean kanssa kehässä neljänneksi :-) Tulos siis pienten pentujen PUN4!! Palkinnoksi saatiin vihreä ruusuke, pokaali, 500 g royal caninin x-small junior nappuloita ja pussi sekalaista (mm. heijastin, erilaisia luita, vinkulelu). Muutama kuva alla:


Pöydällä tuomarin käsittelyssä

Dean liikkeessä

Wiljam 7 kk ja Dean 9 kk

Palkintosaalis



2 kommenttia:

  1. Ehheh mitkä luikerot heijastinliiveissään <3 Ja Unnan tapitus kuva - aika luikero sekin! Ja ootte Liinan kanssa hitusen hupaisan näköisiä - jos koirat rajattaisiin pois saattaisi kuva aiheuttaa hilpeyttä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luikeroita mitä luikeroita ;-) HAHAH! tulis todella kaunis kuva! Tietämättömät varmaan kahtois et mitä ihmettä tuossa tapahtuu! :-D

      Poista