8. lokakuuta 2012

Kouvolan agikisat

Lauantaina 6.10.2012 auton nokka kääntyi kohti Kouvolaa ja matkaseurana oli tällä(kin) kertaa Heli & Liina. Oltiin hyvissä ajoin hakemassa Kouvolan vahvistusta eli siis Alisaa. Käytiin ennen kisapaikalle menoa syömässä kirjaimellisesti ulkona-- kaupungintalon portailla heseruokaa, namnam! Alla todiste siitä :-D (lisää varmaankin tulossa)


Noh, sitten puolen päivän aikaan raahauduimme kisapaikalle! Tuomarina toimi tällä kertaa meille uusi Leena Rantamäki-Lahtinen, joka oli väsännyt kolme kinkkistä rataa. Ensimmäisen radan ekalle putkelle vienti tuotti päänvaivaa miulle, mutta selviydyttiin siitä mainiosti. Putken jälkeen olisi pitänyt tehdä takanaleikkaus seuraavalle esteelle, jotta ei olisi tökkinyt noin paljoa tuossa kohtaa.. Tehty mikä tehty! Kepit Unna haki loistavasti vaikka en edes kerennyt kunnolla sanomaan käskyä niille. Lopun kaarros hiukan valui, mutta tuloksena siis tältä radalta päivän ainoa nolla tulos ja sijoitus 6/22 ! :-) Alta löytyy video, jonka kuvasi Alisa:



Seuraava rata olikin hiukan kinkkisempi. Meidän rata oli hyvännäköistä sinne keinulle saakka, jossa Unnaa rupesi hiukan pelottamaan. Eli ei vain yksikertaisesti mennyt keinulle... Tätä on tapahtunut omalla seurallakin, jos keinu on ekalla kerralla rämähtänyt kovaa maahan. Sitten hajosikin meidän koko rata! Pituuden jälkeen minun EI pitänyt tehdä valssia, mutta kuinkas kävikään.. Kepit ei mennyt niin hyvin kuin ekalla radalla jaja loppukin meni täysin plörinäksi :-D Mutta tässä meidän video siitäkin radasta:


Ja viimeinen rata olikin sitten hyppis. Päänvaivaa tuotti ensimmäiset kolme estettä :-D Miten saada koira kääntymään tiukasti kolmoshypylle? Noh, meiltä se onnistui hyvin, koira kääntyi loistavasti! Noh, sitten olin suunnitellut kerkeäväni putkelle tekemään pakkovalssin, mutta kuinkas taas kävikään en kerennyt tai sitten oisin kerennyt mut kun pää ei toiminut mukana :-D Joten väärä päähän putkeen ja HYL. Olisin saanut tilanteen pelastettua jos olisin ymmärtänyt hiukan varmistella, mutmut turha sitä enään jossitella.. Kepit ei mennyt niinkuin piti, mutta loppu taas meni mielestäni hyvin :-) Oma asenne oli jossakin kadoksissa kisapäivänä, ohjaus tökki hirmuisesti, mutta tästä on hyvä jatkaa (ylös) eteenpäin. Loppuun vielä video tästäkin radasta:


Sitten päätettiin lähteä syömään vielä Subway:hin ja kuvasaldona löytyi tämmöinen:



Nyt minä tiedän miksi Kouvolaa sanotaan Kuvolaksi :-D Kaupunki on niiiiin kuvottava ei pahalla siellä asuvat! :-D Mukana olleet tietävät mitä minä tarkoitan, iyyy! Matkan aikana sai taas nauraa ihan urakalla ja jopa minä hajosin! :-) Kiitos mukana olleille ja toivottavasti otetaan pian uusiksi ;-)



Tuommoinenkin laumaeläin




Alisan ja miun yhteiskuva :-D (todellisesti onnistunut)

Liina, Minä & Alisa + koiruudet

 


1 kommentti:

  1. Meidän yhteiskuva on IHANA! Silkkaa riemua täynnä! <3 :DD (ihan facebook-kamaa)

    VastaaPoista