2. lokakuuta 2012

Hierojalla käynti ja muutama treenivideo viikkojen takaa

Unnan kanssa suunnattiin eilen illalla Hiirolaan Krista Korppisen käsittelyyn. Meillä kävi hyvä tuuri, että Helillä ja Lilillä oli meitä ennen aika jolloin pääsimme samalla kyydillä sinne päin :-)
Unnahan ihastui heti Kristaan, -olisi halunnut ottaa myös Lilin ajan, mutta valitettavasti joutui tyytymään noin tunnin odotteluun. Meidän vuoro tulikin seittemän aikaan, jolloin Unna pääsi pusuttelemaan Kristaa. Ensin katsottiin koiraa yleisesti esim. miten jakaa painonsa tassuille ja miten istuu. Unnalle jakaa painonsa tasaisesti jokaiselle tassulle ja tasapaino oli hallussa. Ensin Unna istui hiukan takatassut levällään, mutta muutaman istumaharjoitteen jälkeen takatassutkaan ei harottanut minne sattuu. Sitten päästiin "tositoimiin" eli siihen itse hierontaan. Viime kerrallahan Unnalla oli jumissa niska, alaselkä ja etulavat. Tällä kertaa niskasta ei löytynyt ollenkaan jumeja :-) Kuvittelenkohan minä vain, mutta mielestäni Unna on vähentänyt lenkillä muille koirille räyhäämistä?! Voiko olla mahdollista?? Lavat olivat edelleen jumissa, mutta Krista sai ne hyvin "avattua". Alaselässä oli taasen kipeä jumi.. Ja Krista epäili sen johtuneen, siitä kun kerroin Unnan pomppivan kuin kenguru vieressäni etenkin agilitykentällä. Eli sitä meidän pitäisi saada vähentymään.. Sitten muistuteltiin hiukan Unnalle, että takatassutkin on olemassa. Niitä hierottiin ja venyteltiin hartain ottein ja loppujen lopuksi Unna ymmärsi että sen ei tarvitse aina nykäistä tassua pois, vaan pitää itse liikettä yllä niin ei tunnu pahaltakaan :-D Tähänkin saatiin treeniohjeita! Ja siihen miten saan molempien koirien kanssa harjoiteltua takapään hallintaa ylipäätään, jes! Saatiin myös lisää venyttelyohjeita, ennen ja jälkeen treenejen :-)
Seuraava hierontakäynti Unnalla on luultavasti 5.11.2012, jolloin paneudutaan tarkemmin tuohon selän jumiin.

Lopuksi vielä muutama video menneistä treeneistä (kuvaus Liina P.):





2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin on blogi, petsiestä vain oon teidän kuvia kattellut :) Mäkin oon kerran noitten kanssa hierojalla käynyt ja Milalla ei sillon vielä mitään jumeja ollut. Tosin se olikin vielä aika pieni, mutta täytyy nyt tässä kun agia enemmän treenataan niin uudestaan jossain vaiheessa käyttää. Hienosti näyttää treenit videoitten perusteella menevän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonhan mie tätä blogia jonkin aikaa kirjoitellu epäsäännöllisen säännöllisesti :-D Dean ei oo vielä käynyt kertaakaan, mutta varmaan pieni otuskin pitäis käyttää.

      Poista