22. lokakuuta 2012

Treeniä treeniä

Viime viikon torstaina olikin vuorossa seuranmestaruus kisat, jossa samalla oli möllikisat.. Meiltä radat eivät mennyt kyllä putkeen :-D Ensimmäinen rata oli agirata, jonka alku onnistui hyvin mutta kepeille kaikki tössähti.. Kentällä alkoi olla hyvin pimeää, joten meidän neiti ei "nähnyt" aloittaa keppejä oikein ja toisella kerralla aloitti oikein mutta törmäsi keskellä keppeihin jolloin rytmityskin katkesi.. Noh, sitten renkaalle takanaleikkaus onnistui niinkin hyvin, että hyppäsi takasinkin päin renkaan :-D Mutta loikkasipa kuitenkin OIKEASTA väliköstä! Heh. Sitten vuorossa olikin hyppyrata, jonka alku meni myöskin ihan ok, mutta taasen ratamme katkesi kepeille (...neiti jätti kaksi viimeistä keppiä pujottelematta...). Sitten loppu menikin plörinäksi.. No ei, meillä onnistui koko radalta parhaiten se kohta, jota mietin jo rataantutustumisessa että tuo ei tule onnistumaan. Mutta se onnistuikin parhaiten koko radalta :-D Miksi epävirallisissa kisoissa ei jaeta hyllymestari palkintoa?? ;-) Me oltaisiin varmasti palkinnoilla, haha... Saimme Unnan kanssa tasan 100 pistettä :-D Ollaan Unnan kanssa saatu muistaakseni yksi tulos möllikisoista.. Noo, myö panostetaan noihin virallisiin että sieltä tulisi niitä tuloksia ;-) Radat on kyllä videolla, mutta niistä ei kyllä näy yhtikäs mitään..

Sitten lauantaina lähettiin treenaamaan Liinan kanssa. Mukana oli myös viisi shetlantilaista, joista kaksi oli hoidossa Liinalla. :-) Otimme pätkän, jossa oli tarkoitus harjoitella itsenäistä etenemistä etenkin kepeillä sekä yleisesti koko radalla. Unnan kepit meni ekalla kerralla aivan loistavasti (harmi kun ei videolle tullut), mutta sen jälkeen muistikin sen, että voi vähän oikoa namipurkille ja jätti kaks viimeistä väliä jälleen pujottelematta... Hiukan ärähdin sille keppejen jälkeen niin sitten vauhtikin katosi kepeiltä.. Ai miten niin herkkä neiti? :-D Noo, loppujen lopuksi vauhti taasen löytyi kepeille. Alla treeneistä video, kuvaajana toimi Liina P.


Sitten olikin Dean vuoro näyttää "taitonsa". Tehtiin tuonkin otuksen kanssa samaa pätkään hiukan helpotettuna. Edistystä on näkyvissä paljon ja lauantaina Dean ei räyhännyt niin paljoa miulle kuin aikaisemmin!! Vaan pienikiitäjä keskittyi kuuntelemaan mitä miulla oli sanottavaa. :-) Takanaleikkauksia putkeen ja yleisesti on harjoiteltava paljon! Dean lähtee irtoamaan todella mallikkaasti, jos tietää palkan odottavn esteen jälkeen, mutta jos ei ole palkkaa valmiina niin sitten hää tuppaa jäämään pomppimaan rinnalleni.. Onneksi meillä on vielä paaaaljon aikaa, ennen ensimmäisiä kisoja ;-) Eli paljastan sen myös teille, meillä olisi tarkoitus debytoida agikisat ensivuoden agirodun aikaan Yläjärvellä!! Jos terveys antaa periksi. :-) Alla video, jonka kuvasi jälleen Liina P.


Lopuksi oli otettava poseerauskuva laumasta ja muutama muukin otos, kun aurinko paistoi niin nätisti!


Lili, Dean, Peppi, Unna & Wiljam

Mitä asiaa??

Unna, Dean & Wiljam

Lili the omantien kulkija

Dean ja pallo




Pallohullu

Jeeeee, sain se kiinni!

Saimme myös onnistuneen 2on2off kontaktin!


Harjoittelimme myös sitä takanaleikkausta putkelle.

Sitten eilen suunnattiin Rokkalaan match showhun ja järjestäjänä toimi tällä kertaa Suur-Savon Kennelpiiri nuorisojaosto. Oli pakko päästä paikalle, kun kyseessä oli kuitenkin sisätiloissa järjestetty mätsäri! Pienten koirien tuomarista en oikeen pitänyt, hää oli joku mies. Ensin oli vuorossa pienet pennut, jotka "arvosteltiin" hyvin nopeasti! Dean sai vastaansa pienen pörröisen pennun, jonka rotua en kyllä osaa kertoa varmaksi. Pöydällä minimies ei jänistänyt yhtään, liikkui todella kauniisti ja seisoi todella rauhallisesti. Mutta saimme siitä huolimatta sinisen nauhan. Mainittakoon, että Wiljam sai Liinan kanssa punaisen nauhan samaisessa luokassa. Sitten kaikki sinisen nauhan saaneet menivät kehään, jossa oli HIUKAN ahdasta! Ei mahtunut kunnolla liikkumaan.. Tuomari rupesi kättelemään porukkaa pois ihan urakalla ja myö jäätiin Deanin kanssa neljän parhaan joukkoon. Ja sitten kierrettiin kehää kolmisen kertaa ympäri jonka jälkeen tuomari viittoi meidät toiselle sijalle! Eli Dean pienten pentujen SIN2!! Palkinnoksi saatiin sininen ruusuke, herkkuja, luu, aktivointilelu, koirankeksejä ja sipsejä omistajalle. Wiljam ja Liina ei tällä kertaa sijoittunut punaisten kehässä vaikkakin hienosti menivätkin.
Vuorossa olikin sitten Unna. Yritin rauhoittaa neitiä ennen kehää, ettei olisi niin tohotusfiilis päällä ja rauhoitusyritykset tuottivat jotain tulosta nimittäin oltiin hiljaa kehässä! ;-) Unna sai vastaansa mustan pienen villakoiran. Unnakaan ei ollut moksiskaan mies tuomarista.. Pöydällä katsottiin hampaat hienosti, liikkeet olisivat voineet olla hiukan sulavammat, mutta hieno edistys on tapahtunut EI haukun haukkua kehässä :-)) Neiti seisoi kuin patsas, joten saimme punaisen nauhan. Punaisten kehässä meille ei herunut sijoitusta, vaikkakin Unna seisoi jälleen kuin patsas! Tulos siis Unnalta PUN-. Liina & Peppi kisasivat samassa kehässä saaden sinisen nauhan. Olisin tuomarilta toivonut kommentteja siitä miksi päätyi mihinkin valintaan, mutta hänen suustaan ei kyllä risuja ja ruusuja tullut... Mutta näillä tunnelmilla innolla odotetaan lauantain mätsäriä. Taidan ottaa vain Deanin mukaan sinne, en tosin ole vielä varma :-D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti