24. elokuuta 2012

Uusi yläkuva ja treeniä

Vihdoin ja viimein hihnan päässä roikkuva muista/jaksoi lähettää kuvia Jaanalle, joka sitten muokkasi niistä ihanan yläkuvan! Mitä mieltä te olette siitä? :-)

Eilen käytiin talvikauden ensimmäisissä ohjatuissa treeneissä. Ajattelin, että otan pelkästään Unnan mukaan ja Dean jäisi kotiin yksin. Rupesin laittamaan Unnalle hihnaa ja itselleni kenkiä jalkaan, kun minimies hyppäsi patjan yli, joka on siis huoneeni oven edessä pitämässä koiria yhdessä huoneessa kun olen itse poissa. Annoin Deanille pakasteesta ison "herkullisen" luun, mutta sekään ei kelvannut.. Joten minun oli pakko ottaa pentu mukaan treeneihin.. Harjoituslistalla Deanille: yksinoleminen ilman Unnaa!!

Mutta jos nyt hiukan kerron eilisistä treeneistä. Harjoiteltiin pientä rataa, jossa tuli kerrattua itsenäinen puomi, putken pimeä kulma, avokulmassa kepit ja niin edelleen.. Meidän osalta treeni meni todella hyvin ja vauhdikkaasti! Ajattelin, kun vettä satoi kaatamalla kun me päästiin radalle niin Unna ei liikkuisi ollenkaan. Mutta tilanne oli päinvastainen; Unna lähti lähdöstä kuin raketti, ja tietysti olin heti myöhässä :-D Unna liikkui todella hyvin tällä kertaa ja puomin koira kirjaimellisesti juoksi ja kovaa!
Pikkumies pääsi lopuksi harjoittelemaan hiukan etenemistä mutta se ei onnistunut tällä kertaa kovinkaan hyvin..

Tänään perjantaina hihnan päässä roikkuvan töiden jälkeen lähdemme Ruokolahdelle ja huomenna suuntaamme rajan yli Venäjän puolelle koiranäyttelyyn Annan ja Ennin kanssa. Hui, omistajalle ihan ensimmäiset näyttelyt kuten myös koirille! :-D

2 kommenttia:

  1. Teille olisi tämmönen tunnustus meidän blogissa: http://oivakoira.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html :-)

    Hieno uusi otsikkokuva!

    VastaaPoista