1. elokuuta 2012

Pieni analyysi kisoista 28.7.2012

Lauantaiaamuna Emma tuli noutamaan ryhmärämän kohti Mikkelin ravirataa ja agikisoja. Ensimmäinen rataantutustuminen oli 11.40. Tuomarina ekalla radalla toimi Sari Mikkilä, joka oli väsännyt meille aika haastavan radan. Kyseisen radan alku "pelotti" miua eniten, mutta se menikin parhaiten koko radasta, heh! Ensimmäiset mietteet olivat -miten saan Unnan oikeeseen päähän putkeen ja sitten siitä takaakiertoon hypylle ja kaiken hyvän päälle keppikulman onnistumaan! Koko rata rikkoontui kolmannen putken jälkeen... Mutta tyytyväinen olen meidän rataamme vaikkakin rata rikkoontui. Vauhtia löytyi mukavasti ja alun suunnitelma toimi loistavasti. Alla on meidän ratamme: (Kuvaus Emma H.)




Toinen rataantutustuminen alkoi vasta joskus klo 14. Ilma oli todella kuuma ja hiostava, mutta onneksi meillä oli mukana Alisan taiteilemat viilennystakit molemmille koirille! :-) Toisen ratamme tuomaroi Elina Hannikainen. Radan alku tuotti taas päänvaivaa ohjaajalle sekä putki pyöritys radan keskivaiheilla. Alussa kokeilin vasta opeteltua "kikkaa" ja se toimi hyvin myös kisapaikalla :-) Kepeille kerättiin vauhtia putken ja pituuden avulla ja siinä samassa kerkesin kauhistelemaan -syöksyykö Unna kepeille väärään väliin mutta ei ongelmaa! Sitten tuli meidän "vanha" ongelma, -rengas.... Luulin, että olimme päässeet siitä jo ohi, mutta ei näköjään :-) Eli rengas treeniä jatketaan edelleen! Putki pyöritys onnistui suunnitelmieni mukaan, mutta sen jälkeinen hyppy-muuri kohta ei onnistunut yhtään. Unna kiersi muutamaan otteeseen selkäni taakse. Viimeinen este okseri onnistui nyt ilman tiputusta, jee! :-) Tähänkin rataan olen tyytyväinen, kuumuus ja koiran väsymys oli osana ratamme epäonnistumiseen. Ensi kerralla Unnalle häkki mukaan, jotta hää pääsee lepäämään/rauhoittumaan ratojen välissä. Alla jälleen video, jonka kuvasi Emma H.



Sunnuntaina 29.7.12 lähdimme turisteiksi raviskalle, jolloin sheltit oli kehässä. Minulla oli Dean mukana, joka sai hirmuisesti kehuja rohkeudestaan, avoimuudestaan ja iloisuudestaan! Ennen arvosteluja Dean kävi pyörähtämässä kehässä Annan kanssa. Ai että pieni mies meni hienosti! Harmittaa suunnattomasti, miksi en ilmoittanut Deaniä kehään :-( Mutta Anna sai miut puhuttua ympäri ja 25.8.2012 suuntaamme Venäjälle koiruuksien kanssa näyttelemään, hui! Ja Jyväskylään varmaankin Deanin kanssa 11.11.2012.

Loppuun vielä ryhmäkuva Dean & tytöt (Kuva: Anna K.)


Unna, Dean, Enni, Fanny, Peppi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti