7. elokuuta 2012

Sekasikiöpostaus

Palataan pari viikkoa taaksepäin.. Maanantaina 23.7 hihnan päässä roikkuvan töiden jälkeen Anna-Kaisa tuli hakemaan meitä Mikaelin koirapuistoon shelttilenkkeilemaan :-) Suippokuonoja kerääntyi paikalle muistaakseni 10? Värijakauma oli suht tasainen paitsi merlejen osalta: 4 soopelia, 5 tricolouria ja yksi ainut blue merle! Ensin annettiin suippokuonojen juosta vapaana ja purkaa "ylimääräinen" energia pois. Puistossa oli samaan aikaan muutama muukin iso koira. Ja Deanin mielipide: Sitä isompi leikkikaveri sen parempi! Ja Unna yritti paimentaa vierestä :-) Rohkeutta ei puutu kummaltakaan koiralta!
Samaisen viikon keskiviikkona käytiin Emman, Avan ja Deanin kanssa kaupunkilenkillä. Ihanaa nähdä kuinka Dean osaa kulkea nätisti hälinässäkin :-) Hienommin ainakin kun tavan "metsälenkillä"! Sosiaallistumis kierroksen jälkeen kävimme hakemassa Unnan mukaan ja lähdimme vielä pienelle iltalenkille.
Torstaina ja perjantaina käytiin Liinan ja Pepin kanssa treenaamassa. Torstaina harjoiteltiin suoraviivaisia lyhyitä pätkiä, joissa oli mukana myös okseri. Alla muutama video Unnasta ja Deanistä, kuvaus Liina P.

Ensin Unnan videot 26.7.12:





Deanin videot 26.7.12:



Unnan videot vielä perjantailta 27.6.12:






Löysin kameran kätköistä muutaman julkaisemattoman kuvankin ja ne olisivat tässä:

Unna ja palkinnot 15.7.2012, huomatkaa SERT ;-)

Blogin vieraileva tähti: Bumtsi Bum Who Wants To Win "Wiljam" 15.7.2012

Wiljam & Peppi 15.7.2012


Wiljam & Peppi 15.7.2012
 Torstaina 2.8.2012 käytiin treenaamassa Helin, Annan ja Liinan kanssa. Treenien ideana oli takaakierrot, välistävedot ja myös keppikulmia tuli kerrattua. Unnan osalta treeni onnistui hyvin mitä nyt ohjaaja ei osannut ohjata oikein (aina välillä). Sitten uusinta treenit olivat jo lauantaina samalla porukalla :-) Ensin tutkailtiin koirien käännöksiä ponnareiden avulla ja käännökset näyttivät hyvältä. Lopuksi vaihdettiin pätkää, jossa PITI OIKEESTI JUOSTA, että kerkesi suoran putken jälkeen ohjaamaan hypyn oikeinpäin :-D Harmi kun pätkää ei tullut videolle, se onnistui meiltä loistavasti! Ohjaaja osasi ohjata ja muisti liikkua riittävästi.

Sitten eilen käytiin treenimässä Helin ja Liinan kanssa. Eilen treenattiin käännöksiä ja jaakotusta. Käännöksissä on vielä paljon tekemistä, mutta jaakotus onnistui meidän osalta hyvin :-)
Ensi viikon lauantaina 18.8.2012 suuntaamme Unnan ja Deanin kanssa pk-seudulle Jenna Caloanderin koulutukseen eli sitä odotellessa :-) Ja nyt on mietinnän alla osallistuuko vai ei Mikkelissä kisattaviin kisoihin 19.8.2012 hmmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti