26. kesäkuuta 2012

Hihnanpäässä kulkevan lomailut on nyt ohi ja juhannus vietetty

Varoitus! Kuvatäytteinen postaus.
Maanantaina 18.6. lähdimme koko lauman kanssa kohti Helsinkiä. Matka meni Unnan osalta nukkuen keskellä junanvaunun lattiaa kyljellään ja Deanin matka meni penkin alla täristen/nukkuen. Jostain kumman syystä Dean on ruvennut ujostelemaan julkisissa kulkuneuvoissa.. Voikohan syynä olla se, kun viime kerralla tultiin Helsingistä pois junalla ja nousin Kouvolassa hiukan jaloittelemaan radan viereen koirien kanssa ja samassa mies irroitti veturin junastamme ja siitä kuului aivan järkyttävä suhina! Hmm. Mutta asemilla pentu käyttäytyy rohkeasti.
Samana iltana suunnistimme äitin ja koirien kanssa Vantaalle match show:hun. Ensinnäkin paikka oli todella vaikeasti löydettävissä ja ensimmäiset opasteet olivat vasta noin 500 metrin päästä näyttelypaikasta!! Tarkkaa osoitetietoa ei ollut antaa... Mutta loppujen lopuksi löydettiin paikalle ja kuudelta alkoi arvostelut. Dean sai vastaansa tiibetinspanielin pennun, joka esiintyi kauniisti mutta hiukan rauhattomasti, joten saimme pennun kanssa PUNaisen nauhan. Sitten suoraan Unnan kanssa viereiseen kehään ja saimme sieltä SINisen nauhan, koska Unnan kanssa en kerennyt "lämmittelemään" ollenkaan, joten tämä otus haukkui ja juoksi todella rumasti (eli ei siis ravannut ollenkaan). :-D Sitten meni pennut kehään, jotka oli saaneet sinisen nauhan ja sen jälkeen mentiin myö Deanin kanssa ja siinä samassa olisi pitänyt olla Unnan kanssa viereisessä kehässä... Kummankaan koiran kanssa ei sijoituttu. Mutta hyvinhyvin ärsyttävää, kun kehät oli päällekkäin!!


Jau!


Keskiviikkona tultiin jo kotia päin ja junamatka meni myös hyvin vaikkakin junassa oli tällä kertaa muitakin eläimiä kun nuo. :-) Torstaina käytiin Liinan & Pepin kanssa treenailemassa. Miulla oli mukana molemmat koiruudet. Unna pääsi vahvistelemaan esteiden takaakiertoja ja keppikulmia, jotka onnistui moitteettomasti. Dean meni pientä radan pätkää (harmi kun videointi taas unohtui!!) putki-hyppy-putki-hyppy-hyppy (ilman rimoja). Liina odotteli lopussa hurjan palkan kanssa ja Dean oli huisin nopea! :-)

Perjantai aamusta suunnattiin lauman kanssa juhannuksen viettoon mökille. Voi noitten karvaisten kavereiden riemua kun tajusivat, että saavat olla irti kokoajan. Mökillä oli myös länsiylämaanterrieri Onni, joka tykkäsi ahdistella Deaniä. Lopuksi kuvia juhannukselta:


Deanin mielestä veneily oli jees!

Vauhtia löytyi


Harvinainen näky, molemmat paikallaan... HETKEN.



Rennosti osataan myös ottaa













Onni- veteraani
On pakko vielä julkaista työkavereiden muistaminen Nellan menetykseen <3 Suuret kiitokset!! :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti