28. kesäkuuta 2013

SM-kisat, koiran huoltoa sekä juhannus

Nyt on ensimmäiset SM-kisat korkattu Unnan kanssa tosin vain joukkueradan muodossa! En olisi uskonut vuosi sitten (nousimme 13.5.2012 Jyväskylässä vasta kakkosiin), että kisaamme näinkin isoissa karkeloissa ja näin pian. Eli siis perjantaina 14.6.2013 lähdettiin kohti pk-seutua tarkemmin kohti Kirkkonummea! Illalla käytiin katsomassa kisapaikka tarkemmin ja kenttä tuntui kamalan liukkaalle... Ja ilma oli ihan järkyttävä! Onneksi ei kisattu.. Lauantaiaamuna meidän startti alkoi 8.15. Tuomarina oli Tuomo Pajari, joka oli tehnyt mukavan mutta juostavan radan. Edustettiin tosiaan rotuyhdistystä eli Shetlanninlammaskoirat Ry:tä ja joukkueemme lopullinen sijoitus oli 32/67.

Meidän radan alku oli hieman tökkivän näköinen ja tuloksi tuli HYL, kun ohjaaja jäi taivastelemaan tuleeko Unna putkesta vai ei.. Eli Aan alla olevan putken jälkeinen hyppy suoritettiin väärin päin. Vauhtia oli hyvin ja muutenkin kokonaisuus toimi lukuunottamatta hylly hyppyä.. Video puhukoon puolestani enemmän! Kuvaus Liina P.



Ratamme jälkeen jännäsimme joukkuefinaalit loppuun saakka ja päivän päätteeksi ohjaaja sai mukavan auringonpistoksen.. Sunnuntaiaamuna jännäsimme Liinan ja Pepin rataa ja myöhemmin iltapäivällä yksilöfinaaleja! SM-kisa fiilikset vielä kuvien kera ja kaikki kuvat kuvannut Liina P.


Radalle lähtötunnelmat



Maanantaina Unna pääsi Kristan käsittelyyn ja eikä mitään suurempia jumeja löytynyt. Lavat oli edelleen hyvät, kun osteopaatti ne käsitteli viimeeksi. Unna on kyllä ihana kun vetää kuono pitkällä sisälle herkkujen luokse ja häntä heiluu kokoajan! Eikä meinaa millään malttaa lähteä kotiin sieltä.

Juhannus meni mökkeillessä. Koirat pääsivät muutaman kerran uiskentelemaan ja muun ajan ne juoksentelivat ympäri pihaa. Herukkapuskan alle kaivettiin kuoppa ja siellä oli sitten viileää makoilla.


2 kommenttia:

  1. Ettekö päässeetkään Unnan piirinmestaruudella yksilö SM:iin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirimestaruus tulos täytyisi olla nollatulos, jotta pääsisi osallistumaan yksilö SMkisoihin ilman nollien keräystä.. Ja meiltähän tuli yksi harmittava rima alas piirimestaruus kisoista. :-(

      Poista