28. kesäkuuta 2013

Purina Cup

Keskiviikkona ohjaajan töiden jälkeen lähdettiin Helsinkiin tarkemmin Purina-Areenalle kisailemaan! Olin ilmoittanut molemmat koiruudet kahdelle radalle. Unnan startit olivat virallisia ja Deanin epävirallisia (3 lk), koska kisaikähän täyttyy vasta huomenna. Areenan pohja oli todella pehmeää ja pelkäsinkin, että kaadun radalla mutta onneksi pysyin pystyssä. Ekan radan tuomari oli Anne Savioja ja toisen Ritva Herrala. Kaikki videot ja kuvat kuvannut Liina P.

Ensimmäisenä radalle pääsi pikku Dean. Paikallaolo oli ihan PIIIIIIIP sanonko mistä! Alun kolme ekaa hyppyä meni hienosti, mutta sitten itse unohdin tehdä valssin ennen Aata ja ohihan se tuli.. Putkijarru toimi, mutta sitten en antanut tilaa tarpeeksi ja hyppy väärin päin. "Hieno" lentokeinukin tehtiin.. Tulos siis HYL.



Samaiselle radalle pääsi myös Unna, joka varasti lähdössä ensimmäistä kertaa ikinä!! Ja sekasinhan siinä meni ja sen näkee loistavasti videolta.. :-D Saako hävetä silmät päästään? Eli tulos HYL.



Sitten vaihtui rata, kenttä ja tuomari. Ensiksi radalle pääsi jälleen Dean ja keppikulma oli meille vaikea! Tai no jos en olisi peittänyt ekaa väliä.. Muuten rata oli toimiva paitsi nuo kontaktit oli ihan järkyttävät. Dean irtoaa todella hienosti ja siihen olen todella tyytyväinen :-) Tulos oli siis 8.34 ja kontakteista johtuen yliaikaa 3,34 sijoitus 1/3!



Viimeisenä muttei vähäisimpänä Unna samaiselle radalle! Jännitin itse keppikulmaa hirmuisesti, mutta nyt onnistuin ohjaamaan sen oikein. Unna meinasi karata Aalle, mutta sain sen vielä korjattua. Irtoamista täytyy harjoitella lisää! Olin todella tyytyväinen, kun tällä kertaa meiltä ei tippunut yhden yhtä rimaa alas! Tulos tältä radalta nolla sija 5/50 ja kirsikkana kakun päälle meidän toinen SERT-A!!!





Yök ällöö!

SERTi tuli kyllä ihan puun takaa, mutta tässä se nyt on!

2 kommenttia: