11. maaliskuuta 2013

Voihan yliaika!

Sunnuntaina 3.3.2013 suunnattiin aamuvarhain Kuopioon Musti&Mirri -areenalle kisailemaan tämän vuoden toiset kisat. Tuomarina toimi tällä kertaa meille uusi Anne Savioja. Tykkäsin kovin hänen radoistaan, mutta jokseenkin tiukat ihanneajat ;-) Kaiken siis täytyi mennä nappiin, jotta ylsi ihanneaikaan..

A-rata oli mukava, mutta haastava. Omassa ohjauksessa oli paljon hakemista! Mm. keinun jälkeinen pakkovalssi venyi venyi ja venyi... Rata meni pussille asti ihan hyvin, mutta pussi olikin liian pelottava. Eli siis sieltä tuli se meidän vitonen. Kontakteihin olin todella tyytyväinen eritoten keinuun ja puomiin! Unna juoksi keinun loppuun saakka ja puomille ei miettinyt mennäkkö vai eikö vaan meni hienosti ekalla kerralla! :-) Mutta yliaikaa olikin sitten 7,89 ja sijoitus 7/21. Alla video (kuvaus Liina P.)


B-rata oli myös mielestäni todella mukava, mutta "harmaita" hiuksia aiheutti keppejen avokulma, jota ei oltu treenailtu aikoihin... Sieltähän se meidän yksi virhe tulikin.. Toinen virhe tulikin sitten putkelle viennistä (oma ohjausvirhe..). Keinu oli vielä parempi kuin edellisellä radalla, WAU! Tältäkin radalta tuli yliaikaa 4,41 s ja sijoitus oli tällä 13/31.. Alla video (kuvaus Liina P.):


Sitten vielä C-rata, joka olikin hyppyrata. Tämäkin oli mukava rata ja jopa voisin sanoa että kohtalaisen helppo! Muutama kinkkinen kohta sieltä löytyi, mutta ne me selvitettiin loistavasti :-) Lopussa lähdin vedättämään liikaa, jolloin Unna ei lukenut hyppyä joten tuli ohi perässäni... ÄHHH! Rata oli muuten kyllä niin hieno :-) Yliaikaa TÄLTÄKIN radalta tuli, mutta vain 0,02 s ja sijoitus oli 12/29. Alla myöskin video tästäkin radasta (kuvaus Liina P.)


Kisoista jäi hyvä maku suuhun ja varmasti voisin mennä uusiksi Annen radoille! :-) Mutta meillä jäi tuplat tosiaan saamatta, mutta JOS ensi kisoissa sitten. Meidän tai no ohjaajan pitäisi opetella juoksemaan ja luottamaan koiraan niin ei tulisi näitä harmittavia yliaikoja... 

4 kommenttia:

  1. Savioja on tiukka! Näenkö oikein, että on uusi kisapipa päässä? ;)

    VastaaPoista
  2. Jepjep, kyllä näit oikein ;-)

    VastaaPoista
  3. Heippa!
    Kiva löytää teidän sivut!
    Savioja on ihan tosi kiva tuomari, ratoineen kaikkineen!
    Nähdään kisoissa, tule nykäisemään hihasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :-) Pitänee tulla nykäisemään ja minuakin saapi nykäistä hihasta!

      Poista