12. maaliskuuta 2013

Päivittelyä kuvien ja videoiden kera!

Sunnuntaina 3.3.2013 kisojen jälkeen käytiin vielä treenailemassa keppejä hallilla Deanin kanssa. Meillä oli aloituksessa ja lopetuksessa 1 verkko ja 1 ohjuri ja keskellä keppejä oli 2 verkkoa.
Seuraavana päivänä eli maanantaina 4.3.2013 käytiin hallilla molempien koirien voimin. Unnan kanssa otettiin muutama onnistunut toisto avokulma kepeistä sekä keinun päähänjuoksusta. Unna todella tarvitsi apua ekalla kerralla kepeillä, jotta löysi oikean välin, mutta loppujen lopuksi meni hienosti! Deanin kanssa otettiin myös kepit muutaman kerran ja keinun päähänjuoksua sekä "bang-game" -peliä keinulla. Hienosti meni :-) Verkotukset kepeillä oli samat kuin sunnuntaina. 
Sitten tiistaina otin Deanin Unnan sijasta treeneihin. Siellä harjoiteltiin leijeröintiä hypylle. Se meni hienosti siihen asti, kun itse lähetin sen hypylle putken kautta, mutta heti kun lisäsin omaa liikettä niin Dean reagoi siihen ja juoksi jalkoihini.. Mutta lelupalkalla saatiin tuokin kuntoon :-) Lopuksi treenailtiin vielä muutama toisto keppejä ja verkotukset muuten samat paitsi, että keskellä oli vain 1 verkko. 
Keskiviikkonakin Dean pääsi tekemään minitreenit ja teemana oli irtoaminen. Dean taas irtosi hienosti, kun pysyin itse paikallaan. Tuo otus on vain niiiin nopealiikkeinen, että oikeasti saan juosta tuon kanssa jos meinaan johonkin keretä. Loppuksi otettiin taas muutama toisto kepeillä samoilla verkotuksilla kun tiistaina. 

Perjantaina suunnattiin jälleen hallille molempien koirien kanssa. Dean kanssa treenailtiin pakkovalssia, pituutta ja muuria. Ne menivät hienosti! Treenien lopuksi otettiin jälleen keppejä (yllätys yllätys) ja puomia. Kepeillä ei ollut enään kuin alussa ja lopussa apuja! Jotakin hyötyä siitä, kun ollaan käyty lähes jokapäivä ottamassa pari toistoa keppejä! :-) Unnan kanssa muistuteltiin myös pakkovalssia, Aata ja yleistä vauhtia :-) AINIIN ja avokulma keppejä! Radanpätkä meni hienosti, mutta kepeille taas tarvitsi avustuksen jotta löysi oikean välin! Harjoitusta vaan lisää :-) Molempien videot alla (kuvaus Liina P.) 

Dean: 


Unna: 


Lauantaina lähdettiin Liinan luokse bussilla heti aamusta, jotta saisi hyviä kevättalvisia kuvia :-) Tässä nyt kuvaläjäys (kaikki kuvat Liina P.):




Unna 4 v 2 kk
 
Dean 1 v 2 kk

Dean, Unna, Lilo ja Peppi

Trikkikolmikko Dean, Unna ja Peppi
 


Peppi, Dean ja erakko Unna


 
ANNA se pentu tänne tai sittenkin se PALLO!! t. Dean


Peppi napsii Deanin häntää
TÄNNEEE!
Sujakat shetlantilaiset



HUI, älkää viekö miun palloa!

En tiedä mitä Unna oikein tekee...




Dean ja tyttömäinen poseeraus!

Huipulla tuulee!



PS. Kiitoksia Alisalle ihanista joululahjoista! Dean sai uuden kokoa suuremman vaaleansinisen pannan (pitänee napata kuva siitä) ja sitten omistaja sai uuden kisapipan, joka näkyykin jo näissä kuvissa! :-)

PPS. Kiitoksia myös Ellalle ja Tepolle kivasta Hurtan vaaleansinisesta hihnasta, jonka siis voitimme arvonnasta :-) Herkkutikut maistuivat karvaisille tovereille todella hyvin :-) Lyhykäisesti tehtävänä oli: "kirjoittamalla tähän postaukseen kommentin, joka sisältää kahdesta kahteentuhanteen sanaa jostain hetkestä, jona olette hymyilleet koiran kanssa touhutessa" ja meidän vastauksemme oli: Mutta siis, koirat saa aina minut hymyilemään, mutta eritoten eilen kun oltiin oltu Unnan kanssa koko päivä poissa ja tulin illalla kotiin ja Dean oli ovella vastassa. Temputin sitä hetken aikaa siinä ja meidän viimeeksi oppima temppu on "pum" (leikkii kuollutta) ja tämä hassu pieni tarjosi sitä joka väliin eli toisin sanoen kelli vähän väliä maassa "mamma, katokato mä osaan tämän, tätäkö tarkoitit". Siinä oli hiukan naurussa pidättelemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti