4. helmikuuta 2013

Viikonloppu tuli ja meni

Keskiviikkona "uhmattiin" lumimyrskyä koiruuksien kanssa ja lähdettiin kiertämään lampi ympäri.. Matkaa tuli semmoiset n. 5 km :-D Torstaina heitettiin sama lenkki, mutta ilman lumimyrskyä.

Lauantaina aamupäivästä lähdettiin Iran kanssa hallille treenimään. Deanin kanssa treenailtiin jälleen slalomia, mutta tällä kertaa hyvin tuloksin! Kyllä tuo pieni musta kiitäjä pikkuhiljaa rupeaa ymmärtämään mitä siltä haetaan! Ohjaajan pitäisi myös muistaa liikkua tarpeeksi.. Sitten otettiin puomin alastuloa vaiheittain ja tällä kertaa sekin onnistui ilman moitteita. Ongelmana on se, että Dean tulee liian kovalla vauhdilla alas, jonka seurauksena ei osaa hallita takapäätään. Lopuksi otettiin muutama toisto keppejä. Vaihdettiin yksi verkko ohjuriin ja hienosti toimi :-)

Unnan kanssa mentiin pientä radan pätkää, jonka Ira oli meille laatinut. Heti alku osoittautui hankalaksi lähinnä ohjaajalle. Ohjaajan piti lähteä tarpeeksi aikaisin liikkeelle, niin käännöksetkään ei valunut. Sitten ongelmana kohdaksi tuli renkaan jälkeinen elämä. 8-9 esteet suoritettiin puolivalssilla/pakkovalssilla, 10 esteelle linjaus täytyi olla kunnossa, jolloin koira ei lähtenyt esteen takaakiertoon. Lopussa ei ollutkaan sitten ongelmia. Saatiin myös se rata puhtaana läpi ja vauhtia olisi voinut olla enemmän. Miun pitäis takoa päähäni se, että LUOTA KOIRAASI, kyllä se menee! Miksi jään varmistelemaan/himmailemaan? Mutta kuitenkin kiitoksia Ira treeneistä ja huipuista neuvoista! :-) Alla vielä video Unnan treeneistä:


Sunnuntaina lähdettiin Mikaelin koirapuistoon Liinan & Pepin kanssa. Mitä isompi kaveri sen parempi sanoo Dean. Joskus omistajaa hiukan pelotti näinköhän tuo pieni musta jää kaikkien alle, mutta onneksi hää on niin ketterä. Unna toimi poliisina tilanteissa, jossa Dean yritti leikkiä muiden koiruuksien kanssa. Unna käy aina nyppäämässä niskasta pientä mustaa. Lopuksi lähdettiin vielä kävelemään pikkuinen lenkki :-) Kiitos Liina seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti