8. helmikuuta 2013

Treenit

Nyt on testattu Jennan asettama haaste myös täällä Mikkelissä! Rataa on hiukan muunneltu, mutta kuitenkin aikalailla samanlainen kuin alkuperäinen. Kiirehän siihen persjättöön meinasi tulla, mutta saimme sen kuitenkin onnistumaan.

Unna irtosi treeneissä hienosti, mutta irtoaminen takaakiertoon voisi olla vielä varmempaa. Vauhtiakin löytyi! Lopuksi otettiin kaikki kontaktit muutamaan kertaan eikä niissäkään ollut suurempia ongelmia. Alla video kooste treeneistä:



Deankin irtosi hienosti eilen! Mutkaputkelle oli alussa hiukan ongelmia irtoamisessa, mutta saatiin onnistuneitakin toistoja. Takaakiertoon lähti hyvin, mutta joskus saattoi kiertää koko hypyn.. Otettiin kyseistä kohtaa muutaman kerran erikseen vähemmällä vauhdilla. Se toimi hyvin, mutta kun vauhti kasvoi niin Dean ei aina kerennytkään kääntämään kroppaansa riittävästi. Meillä oli ensimmäistä kertaa rimatkin alimmalla tasolla! Sitten otettiin rengasta erikseen muutama toisto, siinäkään ei ollut ongelmia. Otettiin vielä erikseen persjättö-kohtaa. Siinäkään (yllätysyllätys) ei ollut ongelmia!
Treenien lopuksi otettiin muutama toisto keppejä ja jouduimme palaamaan takaisin päin yhden verkon verran.. Mutta lisättiin yksi hyppy mukaan ja aloituksissa ei ollut ongelmia vaan keskivaiheilla oli kaikki ongelmat... Alla vielä pieni pätkä minikiitäjästä:



5 kommenttia:

  1. Tosi upeeta menoa molempien kanssa! Oon ihan Dean-fani, se on jo nyt niin nopea ja sen meno on mahtavan näköistä niin entäs sit vaikka vuoden-parin päästä :)

    Itekin meinasin kokeilla tuota vauhtihaastetta jos vaan jossain välissä ehdin. Veikkaan kyllä että mulle on fyysisesti mahdotonta ehtiä tohon persjättöön. Luka ei irtoa vielä kauheen hyvin takaakiertoihin niin en saa tarvittavaa etumatkaa... Mutta ainahan sitä voi yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Ollaan vielä kyllä niin alkeistasolla että... Erilaisia esteita pitäisi ruveta opettamaan jos meinasin kisaamaan päästä. Sekä ne kontaktit!! Teknillisesti Dean mielestäni lahjakas ikäisekseen. Etenemistä on treenattava vielä rutkasti.

      Vauhtihaaste oli mielestäni mukava ja Unnankin kanssa tuli hiukan kiire tuohon persjättöön ja Deanin kanssa en uskaltanut edes kokeilla :-D Yksittäisenä vain tuota persjättöä treenailtiin.. Kannattaa laittaa treenilistalle irtoaminen takaakiertoon, mielestäni hyvin hyödyllinen juttu! Mutta kannattaa aina kokeilla!

      Poista
  2. Mä kokeilin kans Juksun kanssa, mut ei keretty ottaan kun vähän alkua, kun hinkattiin putkijarrua ja irtoamista. Jos ens kerralla koko rata edes pätkissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin varmaan testaan uudelleen tuota joskus :-) Teistäkin olisin kiva nähdä videota taas! :-))

      Poista