21. tammikuuta 2013

Turkin ajelu kuohuttaa!

Nyt on ollut polttavana puheenaiheena yhdessä facebook ryhmässä sheltin turkin ajelu lyhyeksi. Noh, oma kantanihan on se, että jos joku haluaa ajella sheltin turkin niin ajelkoot.. Itse leikkuutin edesmenneen Nellan turkin lyhyeksi -helpottaakseen vanhuksen oloa kuumina kesäpäivinä. Nella ei tykännyt uida, mutta loikoili senkin edestä auringossa. Nella muuttui virkeäksi vanhukseksi turkin ajelun jälkeen. Mielestäni turkinlaatu ei muuttunut laisinkaan.

Juuri ennen ajelua


Ajelun jälkeen

Muutama kuukausi ajelun jälkeen

11 kk ajelusta


6 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, ihan älytöntä nostaa tuollainen hälinä kun facebookissakin oli kyseisetä asiasta! Kyllä ihmiset jaksaa :D Koira ei varmasti kärsi turkin leikkelystä / ajelusta, ja sehän on uusiutuva luonnonvara, joten?! :P

    Mutta aivan ihana tuo "muutama kuukausi ajelun jälkeen" :D Hänhän on ihan pentusen näköinen tuossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! :-) Myönnän, että Nellan turkki meni ensiksi liian lyhyeksi minun makuuni eli tykkäsin tosi paljon tuosta "muutama kuukausi ajelun jälkeen" -turkista :-) Eläinlääkärikin tokaisi että "Voi hyvänen aika mikä pentu sieltä tulee!" Ja Nellahan oli silloin jo 10 v :-D

      Poista
  2. Kiitos vielä vaivannäöstä ja avarakatseisuudesta (: Ei hän pahalta näyttänyt kaljunakaan, ja varmasti oli parempi olla. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. Ehkä meiltäkin löytyy sitten kalju(mpi) shetlantilainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiitellä :-) Minäkin olen mietiskellyt Unnan ajelua, mutta katsotaan nyt :-D

      Poista
  3. Unna voisi olla aika hauska luikku "karvattomana" - koira miun mieleen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä olisi kuule jalkaa, häntää ja suuria korvia kerrakseen! :-D Varsinkin kun nuo on pystyt... Lyhytkarvainen shetlanninlammaskoira!

      Poista