7. joulukuuta 2012

Päivittelyä

Tiistaina viikottaiset treenit jäi välistä kovan pakkasen vuoksi, mutta torstaina käytiin ohjatuissa treeneissä Deanin kanssa. Meillä oli oikein tehotreenit, kun paikalla oli vain Dean. Kouluttajan sanoin Deanistä: "Pomppiva haukkuva karvapallo, sisällä vähäsen innokasta pentukoiraa. Kyllä siitä kisakoira tulee." Harjoittelimme ennakoivia valsseja, sylkkäreitä sekä yleisesti putkeen irtoamista. Lopuksi otettiin muutaman kerran keppejä sekä pussia.
Noh, koira osasi hienosti ennakoivat valssit, mutta ohjaajalla oli jalat jatkuvasti solmussa :-D En ole aikoihin Unnankaan kanssa tehnyt ennakoivia valsseja ja se kyllä näkyi minun menossa! Sylkkärit onnistui hienosti, mutta putkelle vienti on nyt ongelmamme.. Se irtoaa hienosti silloin kun itse haluaa :-D Harjoitusta harjoitusta! Keppejä oli se 10 ja kahdeksalla verkolla mentiin. Mahti minikiitäjä! Alla videopätkä treeneistä, kiitos kuvauksesta Liina P.



Käytiin myö eilen myös metsälenkillä Emman, Avan ja Ellun kanssa. Koiruudet saivat kuluttaa energiansa talvisessa maisemassa! :-)



Viikonloppuna meidät voi löytää Helsingistä Voittaja -näyttelystä. Unna jää Mikkeliin hoitoon, mutta Dean lähtee mukaan. Tosin voittaja -näyttelyyn ei haluta turistikoiria, joten minikiitäjä jää äitin luokse odottelemaan tuliaisia. :-) Saa nykäistä hihasta, jos ken tunnistaa (kun olen vielä ilman koiraa liikkeellä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti